Philips 107 centis 3D LCD képernyők

1. Oldal

Professzionális felhasználásra szánt háromdimenziós képmegjelenítői termékválasztékát bővítve, a Philips 3D Solutions bemutatta 107 cm (42 Inch) képátlójú WOW képernyőit továbbfejlesztett mélységi megjelenítéssel.
A Philips 3D Solutions 107 centis (42 Inch) professzionális felhasználásra szánt, „autosztereó” térhatású (3D) képernyőihez nincs szükség speciális szemüvegre, és így is napjaink legjobb 3D látványélményét nyújtják. Az alkalmazott, a pixelstruktúrához képest rézsútosan elrendezett, több-nézetű lentikuláris lencse technológia valós színmegjelenítést, teljes fényerőt és kontrasztot biztosít, valamint a meglehetősen széles látószög-tartomány révén több néző számára teszi lehetővé egyidejűleg a 3D képtartalom látványát. A képernyő egy teljes HD (1920×1080 pixel) felbontású LCD panelen alapul, mely így a bemeneti jeltől függően automatikusan beálló 2D vagy 3D megjelenítési módokban egyaránt nagyszerű képminőséget garantál.

A teljes, a 3D tartalom létrehozásától annak megjelenítésig terjedő rendszermegoldás legfontosabb része az integrált intelligens képjel-feldolgozás. Ez végzi a tartalom-előállítást, és biztosítja a felhasználó teljes kontrolját a kép minősége és mélységérzet tulajdonságai felett. Ezen túlmenően egy rugalmas 3D adatinterfész (a 3dsMax* szoftver plug-in) teszi könnyen lehetővé az eddigi alkalmazások és tartalmak térhatású újraalkotását vagy adaptálását a képernyő számára a 2D plusz mélység (2D-plus-depth) formátumban. Opcionálisan további 3D tartalmakat előállító termékek is szolgálják a 3D megjelenítést. Ezek között van OpenGL vagy a DirectX kódolt információk valós idejű megjelenítése és kezelése, ugyancsak valósidejű sztereó videók 3D-re konvertálása. Kaphatóak továbbá plug-in-ek a népszerű 3D animációs szoftverekhez, valamint félautomata 2D-ről 3D-re konvertáló utómunka szoftver is.

philips_3D.jpg
A 3D képernyő két változatban kapható. A 42-3D6C01 Comfort típus olyan alkalmazásokhoz készül, melyeknél a 3D élményre maximális kényelem mellett van szükség, a 42-3D6W01 WOW modell izgalmas képernyőn kívüli megjelenítéssel tovább javítja mélységi megjelenítést. Az utóbbi a Philips 3D Solutions értékesítési csatornáján keresztül kerül forgalomba 15.000 eurós (kb. 4 millió Ft) nettó javasolt áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .