Philips 2004 őszi sajtótájékoztató

1. Oldal

A mai napon tartott sajtótájékoztatón többek között szó esett a Philips idén EISA díjra érdemesített LCD TV-jéről, de az új DVD felvevőkről sajnos nem.
A házi-mozi készülékek iránt érdeklődők számára a tájékoztatón látottak és hallottak (vagy inkább nem hallottak) inkább kérdéseket hagyhattak maguk után, mint válaszokat.

A Philips joggal büszke az idén a 37PF9986 készülékkel besöpört „2004-2005 Európa LCD televíziója” EISA címre (tavaly is a Philips nyerte el ugyanezt a címet a 30PF99751086 modellel). De sajnos ez a típus sem szerepel a sajtóanyaghoz mellékelt árlistán, ami azt jelzi, hogy egyelőre csak a legnagyobb képméretű 42PF99861918 változat kapható nálunk, sem a 94 centis képméretű díjnyertes, sem pedig a legkisebb 82 cm képátlójú 32PF9986 nem.

Philips_Ambilight.jpg

Pedig ezekről a Philips FlatTV készülékekről és a bennük alkalmazott Pixel Plus2 és Ambilight technológiákról már március óta tud a nagyvilág (Lásd erről szóló „Philips újdonságok 2004>” című cikkünket).

Hallhattunk még röviden az SACD formátum kínálta remek hangminőségről, és az ezt visszaadni képes Philips készülékekről, de a várva várt új DVD felvevőkről sajnos nem.

Köves Gábor a Philips Magyarország Kft. igazgatója, aki bevezető előadásában beszámolt a vállalat Magyarországon végzett tevékenységéről és annak eredményeiről, a DVD felvevőkkel kapcsolatban kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy egyelőre a DVD R701059, DVD R75479 és DVD R771731 képezi a kínálatot és csak később kerül sor az új modellek hazai megjelenésére.

Csak remélni tudjuk, hogy rövidesen idehaza is teljes választékban kaphatóak lesznek az új modellek, és a vásárolni szándékozók meg is nézhetik, ki is próbálhatják azokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .