Philips újdonságok 2004

Új Philips DVD rekorderek

A CeBIT közeledtével a Philips is bemutatja új, 2004-es európai piacra szánt szórakoztatóelektronikai termékeit. A házi-mozi szempontjából talán legfontosabbak az új DVD rekorderek és nagyképernyős TV-k.
A nem kevesebb, mint hat vadonatúj DVD+R/RW formátumú DVD rekorder közül a legizgalmasabb a Philips első merevlemezes rögzítővel kombinált készüléke a HDRW720. A rekorder 80GB-os HDD-je 130 óra videoprogram tárolására elegendő, és ez valamint a felvételi lehetőségek rugalmassága teljesen felszabadítják a tévénézést a szokásos kötöttségek alól. Az élő TV adás élvezete bármikor megszakítható – ha arra rákényszerülünk – és ott folytatható, ahol abbahagytuk, mert közben a rekorder folyamatosan rögzíti azt, sőt kedvünkre azonnal bármit visszajátszhatunk, de eközben sem maradunk le semmiről, mert a felvétel párhuzamosan zajlik.

HDRW720
A HDRW720 programozását segíti a Gemstart TVGudei International GUIDE Plus+ elektronikus program tájékoztató (EPG) rendszere, mely a készülékhez kapcsolódó képernyőn megjelenítve egyszerű műsorválogatást tesz lehetővé. A rekorderhez ma már megszokott módon i.LINK-en keresztül csatlakoztatható digitális kamera is, és a merevlemezen tárolt felvételek hússzoros sebességgel ugyancsak digitálisan archiválhatóak DVD+R/RW lemezre.

A HDRW720 várhatóan már áprilisban kapható lesz.

DVDR740
A további új DVD rekorderek közül a DVDR740 is rendelkezik a GUIDE Plus+ programozási rendszerrel és i.LINK digitális kameracsatlakozóval, valamint a világon először digitális audio bemenetén keresztül 5.1 csatornás hangot képes rögzíteni a kép mellé.

A DVDR730 progresszív képfrissítés kimenettel és a digitális képeket szolgáló további funkciókkal rendelkezik. A digitális fotók könnyedén másolhatóak az ilyen kamerák memóriakártyáinak fogadására szolgáló PCMCIA médianyíláson keresztül DVD lemezre.

DVDR615
A DVDR615 egyszerűen kezelhető, a Philips minden eddigi DVD rekorderébe beépült kényelmet és minőséget szolgáló funkcionalitást – beleértve az i.LINK interfészt is – felvonultat.

Az alapmodell DVDR610 is rendelkezik mindennel, amivel egy minőségi képet és digitális hangot rögzítő és lejátszó DVD rekordernek rendelkeznie kell.

A DVRW600 nemcsak a kedvenc TV adást, de a házi videót is képes DVD-re írni. A beépített VHS videomagnónak köszönhetően a műsorok DVD+R/RW lemezre vagy onnan kazettára írhatóak oda-vissza. A készülék természetesen csak a házi videók másolását teszi lehetővé, de azt egy gombnyomásra. Van ennél egyszerűbb mód a kedvenc házi videogyűjtemény ezüstős korongokra másolására?

A fenti öt DVD rekorder csak a nyarat követően kerül forgalomba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .