Philips Cineos 9000 csúcskészülékek

1. Oldal

A Philips Cineos 9000 termékcsalád DVD/SACD lejátszója, DAB vevős digitális AV vevőerősítője, DVB-T műsorok vételére alkalmas HDD/DVD rekordere minőséget, a legújabb technológiát és nagyfelbontású vizuális és hangélményt ígérnek.
A Philips Cineos 9000 termékcsaládba tartozó három készülékeket a gyártó a legigényesebb fogyasztóknak szánja, ezért igyekszik azokat a lehető legkorszerűbb technológiai megoldásokkal, a legmagasabb szintű minőséggel és teljesítménnyel felvértezni.

Az összes Philips Cineos 9000 készüléken találunk HDMI kimenetet, mely tisztán digitális, s ezért zavarmentes, akár 720p vagy 1080i nagyfelbontású, videó és persze audió továbbítására is alkalmas az AV erősítő illetve megfelelő képmegjelenítő felé.

A termékcsalád szívének tekinthető DFR9000 digitális AV vevőerősítő két HDMI bemenete közül képes egyet kimenetére kapcsolni, s így kapcsolatot teremteni a műsorforrás-készülékek és egy Philips FlatTV kzött. A csatlakozás és kapcsolás kompatibilis digitális tartalomvédelmi (HDCP) követelményekkel.

DFR9000_603px.jpg
A DFR9000 mint sokcsatornás AV vevőerősítő kezeli a Dolby Digital EX és DTS ES fejlett 6.1-csatornás hangformátumokat is, alkalmas az Európában egyre terjedő kristálytiszta hangminőségben sugárzó DAB (Digital Audio Broadcast) rádióállomások vételére, UCD (Universal Class D) audiophile digitális erősítői 600W (RMS) teljesítményt adnak le, és robusztus fémháza is a kiváló hangminőséget szolgálja.

A legújabb HDMI bemenettel rendelkező nagyfelbontású képmegjelenítők előnyeinek kihasználása érdekében mindhárom Cineos 9000-es készülék képes a szabványos videojeleket digitális 720p vagy 1080i nagyfelbontású videojel formátummá alakítani. Ahol a váltott-sorosból progresszív képfrissítésbe kell alakítani, ott a Faroudja DCDi (Directional Correlational Deinterlacing) technológiája tünteti el az átlós vonalak lépcsőt és az egyéb képi mellékhatásként jelentkező fűrészfogakat.

DVP9000S_600px.jpg
Mind a DFR9000 AV vevőerősítő, mind a DVP9000S DVD/SA-CD lejátszó rendelkezik a Faroudja Truelife a bőrszín részleteit, az arcok természetességét fokozó technológiájával. Ugyancsak mindkét készülékben megtalálható az Analog
Devices Noise Shaped Video
technológiája, és 216MHz/12-bites precíziós D/A átalakítók állítják elő a kiváló képminőséget a hagyományos analóg bemenetű TV-k számára. A DVP9000S-ben a gyártó Digital Crystal Clear képjavító csomagja is a képminőséget szolgálja.

A DVP9000S persze hangminőség tekintetében is kifogástalant nyújt, mint sokcsatornás SACD lejátszásra alkalmas készülék, mely a 64x DSD (Direct Stream Digital) mintavétel-sokszorozó eljárással még a hagyományos CD lejátszáson is javít. Az audió áramkörök alkatrészei ebben is a legigényesebbek, a ház szintén fémből készül és egy fejlett mélyhang-menedzsment segíti a hangsugárzókhoz legjobban illő hallgatási környezet beállítását.

DVDR9000H_603px.jpg
A DVDR9000H DVB-T digitális földi TV adásokat vevő HDD/DVD rekorder az első olyan termék, mely a Philips TV-ken kívül tartalmazza a cég díjnyertes Pixel Plus képjavító technológiáját, mely részletezettebbé, mélyebbé és tisztábbá teszi a képet. A teljes egészében digitális tartományban működő, HDMI jelátvitellel továbbított, az analóg átalakítási veszteségektől mentes Pixel Plus-ban működik a Philips saját digitális képi mellékhatásokat csökkentő eljárásai és a 3D zajcsökkentés is a még tisztább kép érdekében. A további digitális képélesség kontrol és a videojel nagyfelbontásra konvertálása jelentősen javítja a mozgó élek részleteit és mélységét, sokkal realisztikusabb teljes képet eredményez.

Az optikai lemezre rögzítés megbízhatóságát és minőségét garantálja a DVDR9000H-ban működő SmartAlgo optikai felvételi algoritmus, mely analizálja az optikai lemez tulajdonságait és ahhoz optimalizálja a felírási paramétereket (lézer teljesítmény, írási idő).

A három készülék közül a DFR9000 és DVP9000S már kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .