PlayStation 4: 30 millió kelt el a legjobban fogyó konzolból

1. Oldal

A Sony számára fontos siker a játékkonzol, amiből pontosan két évvel ezelőtti megjelenés óta már több mint 30 milliót adtak el, így a PS4 a leggyorsabban fogyó PlayStation konzol a történelemben.


A Sony november 22-ig pontosan 30,2 millió PS4 játékkonzolt értékesített 124 országban, és a japán gyártó azt várja, hogy még többet adhat el a karácsonyi ajándékokat vásárlóknak.

Sony_PS4.jpg
A Sony elmondása szerint „a PlayStation hardver történetében a PS4 továbbra is a leggyorsabb és legerősebb növekedést mutatja.”

Az már korán világossá vált, hogy a PlayStation 4 sikeres lesz. A versenytárs Microsoft Xbox One konzoljánál többet adtak el belőle a legtöbb piacon, még az USA-ban is, amit évekig a Microsoft uralt. A Microsoft nemcsak játékkonzolnak, de TV doboznak is szánta az Xbox One-t, de aztán visszapozicionálta főleg játékkonzollá. Bár hivatalos eladási adatok nincsenek, de a legfrissebb becslések szerint az Xbox One-ból mintegy 16 milliót értékesítettek világszerte.

A Sony nemrégiben új, nagyobb merevlemezzel szerelt változattal egészítette ki konzolkínálatát, de továbbra is adós a 4K videó támogatásra vonatkozó állítólagos ígérete teljesítésével. Híresztelések azt feltételezzék, hogy még idén megvalósul a 4K támogatás, de most úgy tűnik, hogy ez valószínűtlen.

Kapcsolódó linkek:

PlayStation 4: jön az 1TB PS4 Ultimate Player Edition konzol
PlayStation 4: végre médialejátszóval és DLNA kompatibilitással
Talán még idén 4K támogatást kap a PS4 és az Xbox One?
Microsoft Xbox One: a mindentudó házi szórakoztatórendszer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .