PlayStation 4: jön a 4.50-es szoftver külső HDD támogatással

1. Oldal

A Sony PlayStation 4 hamarosan megjelenő jelentősebb szoftverfrissítése külső HDD támogatást, további Quick menüfunkciókat, saját háttérképet ad a játékkonzolhoz, és lehetővé teszi a 3D Blu-ray lejátszást a PlayStation VR virtuális valóság fejszetten.


A Sony PlayStation 4 (PS4) 4.50-es szoftververziója a fontosabb frissítések egyike lesz. A bétatesztelők számára már elérhető szoftverfrissítésről a Playstation blog közöl részleteket.

A cikk az alábbi fontosabb funkciókat emeli ki:

PS4sw450-1.jpg
Külső HHD támogatás: játékok tárolásához szükséges további tárhely céljára a jövőben egy külső USB 3.0-ás merevlemez csatlakoztatható a konzolhoz.

PS4sw450-2.jpg
Saját háttérkép: a nyitóképernyő háttérképeként saját „screenshot” használható, ami a „Photo Mode” használatával is létrehozható.

Quick menü frissítés: a legutóbbi frissítéssel a baloldalra került Quick menü frissítése megkönnyíteni például az „új partik létrehozását, barátok meghívását ismerőseit és a partikhoz való csatlakozást, anélkül, hogy át kéne lépni a külön Party alkalmazásba”. Az új gyorsmenü kevesebb helyet is foglal.

Egyszerűsített értesítési lista: a „játék figyelmeztetések, letöltések, feltöltések és mások” több listából egy listába összehozásával egyszerűsödik az értesítési lista. Kiválasztható, hogy mely értesítéseket kívánjuk látni (illetve nem látni).

3D Blu-ray PlayStation VR-on: a frissítés lehetővé teszi a 3D Blu-ray filmek lejátszását a PlayStation VR fejszetten.

PS4 Pro boost mód: most még minden játék szoftverfrissítést igényel, hogy a PS4 Pro extra teljesítménye kihasználható legyen. A „boost mode” révén a

PS4 Pro automatikusan javít néhány korábban megjelent játék képfrissítési gyakoriságán.

A Sony bejelentése szerint további még be nem jelentett funkciókat is terveznek 4.50-es szoftververzióval, aminek még nem ismert a megjelenési dátuma.

Kapcsolódó linkek:

PlayStation 4 Pro: a Sony új 4K és HDR konzolja
PlayStation 4: elérhető a 4.0-ás szoftverfrissítés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .