Samsung: 190 centis okos TV a koreai piacra tetemes áron

1. Oldal

A Samsung egyelőre hivatalosan csak hazai piacán forgalmazza az ES9000 sorozatú 190 cm (75 inch) képátlójú készülékóriását, ahol nem kevesebb, mint 19,8 millió koreai wont (kb. 4 millió Ft) kell fizetni egy ilyen LED LCD TV-ért.
A Samsung ugyan veszteséges LCD üzletágát már kiszervezte, hogy az eljövendő nagy ígéretére, az OLED TV-re koncentrálhasson, de ez nem jelenti azt, hogy ne kínálhatna egy újabb csúcs LCD TV modellt, még nagyobb képernyővel.

Samsung_ES900_190cm.jpg
Dél-Koreában meg is jelent a piacon a 190 cm (75 inch) képátlójú ES9000 készülék, amelynek hatalmas képernyőjét egy mindössze 7,9 mm széles „rózsa arany” keret övezi. A készülék természetesen mindent tud, amit az idei Samsung okos TV-k csúcskészülékei, így a felső élébe épített kamera segítségével megvalósított gesztusvezérlést és a „Smart Evolution” jövőbeli megújítási lehetőséget is.

Az ES9000 ára 19,8 millió koreai won (kb. 4 millió Ft), ami feltehetően akkor sem lenne kevesebb, ha világszerte forgalmaznák, tekintve, hogy a Samsung mostanság igyekszik minimumárat érvényesíteni saját TV-i értékesítése kapcsán.

Kapcsolódó linkek:

Samsung 55ES9500: gyártásban az OLED TV
Samsung: már idehaza is kaphatóak a 2012-es Smart TV-k
Samsung: mi legyen a veszteséges LCD üzletággal?
Samsung: 2012-es megújítható okos TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .