Philips: kiszivárogtak az új 9707/9607 csúcsmodellek

1. Oldal

Az idei Philips 9000-es csúcskategóriás TV-kről semmit nem lehetett tudni eddig, de most egy kiszivárgott orosznyelvű dokumentumból kiderült néhány részlet és kép a 117 és 152 centis (46 és 60 inch) PFL9707, PFL9607 modellekről.
A Philips 2012-es TV kínálata már ismert és egy része már kapható is, kivéve a 9000-es csúcsmodelleket, amelyekről a FlatpanelsHD publikált részleteket egy feltehetően véletlenül a világhálóra kikerült, de hitelesnek tűnő orosznyelvű dokumentum alapján.

Philips_PFL9707.jpg
Eszerint az új 117 és 152 centis (46 és 60 inch) képméretű Philips PFL9707 és PFL9607 TV-k képernyője körüli keret rendkívül vékony és feltehetően fémből készül. A letisztult és elegáns készülékekhez olyan távirányítót adnak, aminek hátoldalán egy teljes QWERTY billentyűzet található, a Smart TV funkciók kezeléséhez.

Ami a technikai részleteket illeti: a készülékek „1200Hz Perfect Motion” képfrissítést, „3D Max”, azaz aktív képzáró szemüveggel nézhető 3D képmegjelenítést, 2 játékos számára más-más képet mutató üzemmódot (ehhez is kell a 3D szemüveg), a képernyő felületének tükröződését csökkentő „Moth Eye”szűrőt, és „Micro Dimming Premium” dinamikus fényerőszabályzó rendszert kínálnak. Az utóbbiról nem tudni, hogy teljes értékű lokális fényszabályzást valósít-e meg, bár a korábbi 9000-es sorozatú Philips tévék ilyenek voltak. A képfeldolgozást a gyártó legfejlettebb „Perfect Pixel HD” rendszere végzi.

A 9000-es sorozatú Philips TV-kbe a legnagyobb tudású „Smart TV Premium” platform működik majd, és a dokumentumból az is kiderül, hogy a készülékek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy TV csatornák műsorait a TV-ről egy okostelefon vagy táblagép képernyőjére küldhessék a „WiFi Smart Screen” funkcióval. Az pedig szinte természetes, hogy a TV-k okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel is vezérelhetőek, és persze beépített a WiFi.

A Philips új 9000-es sorozatú készülékek amúgy hivatalosan valószínűleg a szeptemberi IFA 2012 kiállítás alkalmával kerülnek bemutatásra.

Kapcsolódó linkek:

Szövetség az egységes márka-független Smart TV fejlesztésért
Philips: okos TV alkalmazás a Foci EB-re és az Olimpiára
Philips TV-k lesznek még, de más gyártja majd azokat
Philips: bemutatatták a 2012-es TV kínálatot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .