Samsung újdonságok okos TV-re, és az új Blu-ray lejátszók

1. Oldal

A Samsung idehaza forgalmazott Smart TV-in is elérhető a márka 3D demótartalmakat kínáló Explore 3D! szolgáltatása, továbbá 8 magyar alkalmazás, és már kaphatóak az új ugyancsak Smart Blu-ray 3D lejátszók is.

A Samsung Electronics idén nyáron, a hazai piacon is bevezetett új intelligens Smart TV-i és Blu-ray lejátszói „Smart Hub” elnevezésű hálózati és internetes funkcióikkal valamint az ezekhez kapcsolódó alkalmazásokkal biztosítják, hogy a nézők sokkal gazdagabb tartalomkínálatból válogathassanak.

Samsung_Explore 3D.jpg
A Samsung egyedülálló kezdeményezéssel létrehozott egy ingyenes 3D videotékát, az Explore 3D!-t, amelyben a 3D Smart TV-k tulajdonosai korlátozás nélkül böngészhetnek a folyamatosan frissülő 3D tartalmak között. A szélessávú internetkapcsolaton keresztül Magyarországon is ingyenes szolgáltatással 3D dokumentumfilmek, videoklipek és animációs filmek érhetőek el. A kínálatban megtalálhatók a legfrissebb filmek, például a Kung Fu Panda 2 előzetesei, a világhírű 3D mozikról ismert IMAX látványos dokumentumfilmjei, valamint számos koncert-videó is. A Samsung azt ígéri, hogy további tartalmakkal frissíti az ingyenes 3D videotékáját. Az alkalmazás a Samsung Apps alkalmazásboltjából tölthető le a Smart TV-kre.

A Samsung Smart TV-kkel és Blu-ray lejátszókkal a sokak által használt YouTube, Facebook és Picasa mellett júliustól 8 magyar alkalmazás is elérhető. Ezek a következők: origo.hu, index.hu, samsungsport.hu, Nők Lapja Café, cafetv.hu, technet.hu, port.hu és az fn.hu.

A Samsung idei Blu-ray lejátszóinak többsége kezeli a Blu-ray 3D lemezeket és az összes jelenlegi modellben megtalálható a „Smart Hub”funkció. A felsőkategóriás lejátszók a beépített WiFi kapcsolatnak és az „AllShare” (DLNA) funkciónak köszönhetően a vezeték-nélküli hálózati kapcsolaton keresztül képesek a számítógépen, okos-telefonon, médiaszerveren tárolt videók, zenék, képek lejátszása.

Samsung_BD-D6900.jpg
A BD-D6900 modellben már megtalálható a beépített WiFi. A készülék képes a 2D tartalmakat 3D-re konvertálni. A TV adások külső USB tárolóeszközre rögzíthetőek, a CI+ biztosítja a kódolt földfelszíni digitális (DVB-T) adások vételének lehetőségét. A BD-D6900 ajánlott fogyasztói ára: 79.900 Ft.

Samsung_BD-D7500.jpg
A csupán formatervében eltérő, falra szerelhető, mindössze 23 mm vastag szálra húzott fémborítású BD-D7500 modell is kapható már 89.900 Ft ajánlott fogyasztói áron.

Samsung_BD-D8900.jpg
A BD-D8900 a fentieken túl 1 Terra Byte belső merevlemezzel rendelkezik. A készülék két vevőegysége (tunere) révén lehetőség nyílik arra, hogy az egyik adást nézve egy másikat rögzítsünk, a két HDMI kimenetre két képmegjelenítő csatlakoztatható. Az ajánlott fogyasztói ár: 149.900 Ft.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: 2011-es Blu-ray 3D lejátszók
Samsung D8000: az új csúcskategóriás 3D LED LCD TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .