Új belépő házi-mozi hangsugárzó rendszer a KEF-től

1. Oldal

Az új KHT1005 típusjelű házi-mozi hangsugárzó rendszer a KEF díjnyertes KHT technológiáját első ízben alkalmazza valóban belépő árszinten.
A KHT2005776 – vagy ahogy kedvelői elnevezték, a „tojás” rendszer – közvetlen elődjének tekinthető az új KHT10051093-nek, mely négy szatellit (HTS1001) és egy center (HTC1001) sugárzót – mindegyik zárt doboz – és egy tökéletesen illeszkedő aktív mélysugárzót tartalmaz.

KHT1005.jpg
A szatellit és center sugárzók présöntésű alumínium házában a valaha készült legkisebb (75 mm-es), vadonatúj KEF UNI-Q® koncentrikus elrendezésű hangszóró foglal helyet. Az új hangszóróval javítottak a lesugárzáson, és a sávszélességet is kiterjesztették az új 15 mm-es alumínium nagyfrekvenciás dóm használatával. Külön kapható falra szerelő konzol és a kábelezést is rejtő állvány is.

A PWS1000.2 aktív mélysugárzó (100W-os beépített erősítővel és egy 20 centis, nagylöketű lefelé sugárzó hangszóróval) egy új osztott reflexnyílású terv alapján született, és található rajta földelés elemelés (ground lift) kapcsoló, 12dB/24dB meredekség-váltó kapcsoló valamint mozi/zene (cinema/music) kapcsoló is, ez utóbbi a kimeneti teljesítmény különböző típusú műsorokhoz történő kiválasztását teszi lehetővé. Ugyancsak változtatható a felső határfrekvencia, a fázis és a szint, és vonalszintű bemenetekkel és felül-áteresztett kimenetekkel rendelkezik.

A KHT10051093 augusztustól kapható és ára 214.990 forint lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .