Új Epson vetítők a trendi otthoni szórakozáshoz

1. Oldal

A két új Epson 720p projektor közül az MG-850HD az első iPod/iPhone/iPad dokkolóval rendelkező vetítő, az EH-TW480 pedig megfizethető, felhasználóbarát modell a nagyméretű képre vágyó játék-, film- és sportrajongóknak.
A két új projektor az Epson jól bevált 3LCD technológiájával akár 3.000:1 kontrasztarányt és egyaránt magas 2.800 lumen fehér- és színes fényáramot nyújt, ami némi környezeti megvilágítás mellett is megfelelő minőségű kép vetítését teszi lehetővé.

Epson_MG-850HD.jpg
Az MG-850HD különlegessége a hátlapján kialakított iPod/iPhone/iPad dokkoló és az ehhez kapcsolódó funkciók. Beépített 10 wattos sztereó hangszóróival a projektor a hangok (zenék) megszólaltatására is alkalmas és persze a videók, fotók és TV műsorok képének kivetítésére is.

Epson_EH-TW480.jpg
Az EH-TW480 a korábbi játékhoz és házi-mozihoz használat modellek sikereire épít. A 720p vetítő a játék-, film- és sportrajongók számára vonzó áron kínál minőségi képet és hangot is a két beépített 2 wattos hangszórón keresztül.

Mindkét vetítő gyorsan és könnyen felállítható köszönhetően az 1,2-szeres nagyításátfogású lencsének, a vízszintes csúszkás trapézkorrekciónak és az EH-TW480 automatikus függőleges trapézkorrekciójának.

A vetítők minden szükséges csatlakozóval rendelkezik ahhoz, hogy Blu-ray, DVD, PC, TV vagy játékkonzol is lehessen a tartalmak forrása. Az 5.000 órás élettartam azt jelenti, hogy a két vetítő üzemeltetési költsége is elfogedható.

Kapcsolódó linkek:

IFA 2011: öt új Epson 3D házi-mozi vetítő mutatkozik be
Epson: túl a 70 milliomodik leszállított HTPS-TFT panelen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .