Epson: túl a 70 milliomodik leszállított HTPS-TFT panelen

1. Oldal

A Seiko Epson Corporation (Epson) a közelmúltban leszállította a 70 milliomodik HTPS TFT (magas hőmérsékletű poliszilícium vékonyréteg tranzisztoros) LCD panelt. Ez a mennyiség összesen több mint 23 millió 3LCD vetítőhöz lenne elegendő.


Epson_HTPS-TFT_panel.jpgAz Epson több mint 20 éve a 3LCD vetítők legfontosabb alkatrészének a HTPS-TFT panelek vezető iparági szállítója. Ez idő alatt a cég folyamatosan finomította technológiáját javítva ezzel a projektorok teljesítményét.

Az Epson HTPS technológiáját használó vetítők korábban elsősorban az üzleti prezentációk piacán jeleskedtek. Az utóbbi időben azonban az alkalmazások köre bővült, ahogy a vetítők mindinkább használatba kerültek a házi-mozikban az megteremtve a moziszerű filmnézési élményét, az oktatásban hatékony eszközként támogatva a tantermi tevékenységet, valamint a kereskedelemben és más területeken előadásokat, koncerteket és egyéb eseményeket vetítve nagy előadótermekben. A projektor piac várható éves mintegy 10%-os bővülésével az Epson bízik benne, hogy továbbra is nőni fog a kereslet HTPS képmodulátor paneljei iránt.

Az Epson az ügyfelek igényeinek folyamatos kielégítésével elkötelezetten tartja iparági vezető pozícióját a 3LCD projektorok alapvető alkatrészének szállítójaként. Az Epson legmodernebb folyadékkristályait, magas relatív apertúra arányát és más eredeti technológiáit ötvözve olyan panelekkel bővíti és erősíti HTPS választékát, amelyekkel tovább emelik a mind szerteágazóbban alkalmazható, magasabb fényerejű, kontrasztú és még kompaktabb kialakítású 3LCD projektorok teljesítményét.

Kapcsolódó linkek:

Epson: rövidesen kaphatóak az új házi-mozi csúcsvetítők
Epson: két további házi-mozi vetítő az IFA 2010-en
Epson: új csúcsminőségű házi-mozi vetítők új reflektív panellel
Epson: elkészült a 4K felbontású LCD képmodulátor panel
Epson: új WUXGA és WXGA LCD képmodulátor panelek
Epson: két új D7-es teljes HD felbontású LCD képmodulátor panel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .