Új Panasonic SA-XR50, SA-XR30 AV erősítők

1. Oldal

Az új modellekben ott a DTS, Dolby Digital és Dolby Pro Logic II és a legújabb 6×100 ill. 5×100 Watt (DIN) digitális erősítőtechnológia. Az SA-XR50 Dolby Digital EX, DTS 96/24, DTS-ES, DTS NEO:6 és Multi Source Remaster funkciókkal egészül ki.
A Panasonic új digitális erősítőtechnológiája rendkívül keskeny ház építését teszi lehetővé, maximális minőséget garantál a teljes frekvenciatartományban és több mint 90%-os hatásfokot eredményez. A kiváló hangminőség garanciája a mérnökök által a nagyteljesítményű Technics vevőerősítőkkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok is.

A DTS, Dolby Digital és Dolby Pro Logic II ma már alapkövetelmény a térhangzás megteremtéséhez. A DTS NEO:6, DTS-ES és Dolby Digital EX hangzásmódokkal kiegészített SA-XR50 hét (6.1) hangsugárzó csatlakoztatásával, köztük egy hátsó surround centersugárzóval még valóságosabb körülölelő hangteret képes teremteni. A Super Bass Sound a mélyfrekvenciák kiemelésével azok erőteljesebb megszólaltatását biztosítja.

Panasonic SA-XR50
A zenekedvelők magasabb igényeit szolgálják az SA-XR50 DTS 96/24 nagyfelbontású jelfeldolgozása és 192kHz/24bit-es D/A konverterei az összes csatornában. A Multi-Source Re-Master frekvencia- és dinamikatartományt javító eljárás tovább gazdagítja a DVD, CD és WMA/MP3 lejátszott hangok felbontását. A hangtér beállítási funkció mindkét modellben a műsornak és ízlésünknek legmegfelelőbb hanghatást kölcsönzi kedvenc zenénknek, filmünknek (Zenéhez: Live, Pop/Rock, Vocal, Jazz, Dance, Party; Videóhoz/Mozihoz: Drama, Action, Sport, Musical, Game, Mono)

Panasonic SA-XR30
Mindkét készülék gazdag csatlakoztatási lehetőséget kínál. Az SA-XR30 négy sztereó audio be- és egy kimenettel, három videó be- és két kimenettel rendelkezik. Az SA-XR50-hez 6 csatornás bemeneten keresztül DVD-Audio/SACD lejátszó is csatlakoztatható az öt sztereó audio be- és két kimenet valamint a négy videó be- és két kimenet és az előlapi AV bemenet mellett. A két új AV vevőerősítőn egyaránt két-két koaxiális ill. optikai digitális bemenetet és egy optikai kimenetet találunk.

Az új Panasonic készülékek ezüst és fekete színekben, a gyártó DIGA DVD rekordereihez és DVD lejátszóihoz méretben és formatervileg remekül illeszkednek. Hozzánk a nagyobbik júniusban, a kisebbik augusztusban érkezik. Az árak még kérdésesek, de becslésünk szerint az SA-XR50 150.000 Ft, az SA-XR30 100.000 Ft körüli áron kerül a polcokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .