Új TANNOY hangsugárzó család, érzékszerveink lekötésére

1. Oldal

A Sensys a TANNOY legfrissebb, WIDEBAND technológiáját alkalmazó hangsugárzó családja. A cég Dual Concentric koincidencia pontforrás átalakítójának legújabb változatát is ezekbe a hangsugárzókba építi be.
A gyors megújulás által hajszolt formatervek vizuális trükkjeit elkerülve a Sensys frissítően zavartalan megjelenése, megnyugtatóan szerény és időtlen. Ez a maradandó esztétikai megjelenés, együtt az akusztikai viselkedést meghatározó műszaki tartalommal biztosítja, hogy a Sensys típuscsalád az elkövetkező évekre is megfelelő hangélményt biztosít mind sztereó, mind többcsatornás A/V rendszerekben.
Sensys_belter.jpg
A Sensys típuscsaládnál alkalmazott WIDEBAND technológia szükségességét igazolja, hogy tudjuk a hangszerek felharmonikusaik, felhangjaik révén jelentős energiát állítanak elő 20kHz felett, melyet az emberi hallás határának tekintünk.
Ugyanakkor az agyhullámok aktivitását kutatva kimutatták, hogy az emberek érzékelik a zene ultraszonikus összetevőit.

Ráadásul a WIDEBAND technológia csökkenti a fázishibát és jelentősen javítja a 20kHz alatti hangok tranziens viselkedését is. Mindez a teljes frekvencia-tartományban növeli a hang pontosságát, még a mélyhangokat is gyorsabbá, feszesebbé teszi hatékonyan javítva a hallgatási élményt. A zene, a beszéd és a hangeffektusok közvetlenebbek, levegősebbek és nagyobb hatásúak, sokkal természetesebb és életszerűbb a megszólalás.

SENDC1GO_small.jpgA Tannoy Dual Concentric (ahogy az ábra mutatja a nagyfrekvenciás átalakító koncentrikusan helyezkedik el a mélyfrekvenciás átalakítóban) koincidencia (azaz együtt megszólaló) pontforrás technológiája rendkívül pontos hangvisszaadásával már bizonyított a szigorú lehallgatási követelményeket állító hangstúdiók világában.

Most ezt a teljesítményt hozza otthonainkba a Tannoy a Sensys DC modelljeibe épített, intenzív kutató-fejlesztő munkával megújított hangszórói által. A Sensys típuscsalád csúcsán álló Dual Concentric hangszórókat tartalmazó modellek kiváló akusztikai teljesítményt nyújtanak továbbfejlesztett dinamikával, teljesítménykezeléssel és hatásfokkal.


További információk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .