A Panasonic Avatar Blu-ray 3D lemezt mellékel 3D TV-ihez

1. Oldal

Sajtóinformációk szerint a Panasonic december 1-től az USA-ban, bónusz csomagban az Avatar exkluzív kiadású Blu-ray 3D lemezét ajándékozza minden eladott VIERA 3D TV vásárlójának, azoknak is, akik már korábban megvették készülékeiket.

Az egyelőre hivatalosan még nem megerősített sajtóinformációk szerint, azok az amerikaiak, akik december 1 után veszik meg Panasonic VIERA Full HD 3D TV készüléküket egy úgynevezett „3D Ultimate Pack” bónuszcsomagot kapnak, ami tartalmazza a gyártó két 3D képzáró szemüvegét és James Cameron: Avatar című mozijának Blu-ray 3D változatát.

AVATAR_Panasonic_Blu-ray3D.jpg
A bónuszcsomag tehát december 1-től érhető el a tengerentúlon, azok pedig, akik ez időpont előtt vették/veszik meg készüléküket, egy VIERA 3D TV hűségprogram jóvoltából, emailben elküldött számlamásolat és egy kitöltött igénylőlap ellenében kapják meg a filmet.

Megbízható információink szerint bízhatunk benne, hogy a hazai Panasonic VIERA Full HD 3D TV-k tulajdonosai is megkaphatják majd az Avatar Blu-ray 3D lemezt.

Kapcsolódó linkek:

Avatar Blu-ray 3D csak egy vagy két éven belül?
Avatar 3D Blu-ray novemberben kizárólag a Panasonictól?
Az Avatar Blu-ray sikerének árnyoldalai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .