Avatar Blu-ray 3D csak egy vagy két éven belül?

1. Oldal

Az Avatar című nagysikerű mozi Blu-ray 3D verzióját sokan várják már, de egyelőre bizonytalan mikor jelenik meg ez a lemez, és a film alkotója James Cameron legutóbbi nyilatkozata sem segített ennek tisztázásában.

AVATAR_Blu-ray.jpgJames Cameron az Avatar november 16-án megjelenő „Extended Collector’s Edition”, azaz bővített (3 lemezes) gyűjtői kiadása kapcsán nyilatkozott, és a következőket mondta: „Már csak egy felvonás van hátra – talán egy, két év – és ez a 3D (Blu-ray).”

Mindezt azzal kapcsolatban nyilatkozta a film rendezője, hogy néhányan a film első Blu-ray kiadásának sikere után megjelenő újabb verziót „ugratásnak” tekintik.

Ugyanakkor még szeptember elején a Panasonic bejelentette, hogy a 20th Century Fox Home Entertainment partnereként exkluzív módon kiadja majd az Avatar Blu-ray 3D változatát, amit minden bizonnyal a VIERA 3D TV-khez mellékelnek majd – legalábbis az USA-ban.

Kapcsolódó linkek:

Avatar 3D Blu-ray novemberben kizárólag a Panasonictól?
Az Avatar Blu-ray sikerének árnyoldalai
Blu-ray 3D: az Avatar 3D verziója még idén megjelenik?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .