A Pioneer bemutatja, …

DVD felvevők

A Pioneer júniustól fokozatosan megújítja házi-mozi termékeit. A változások a DVD lejátszók és felvevők, az AV erősítők, hangsugárzók és DVD-s házi-mozi rendszerek választékát érintik. A kiváló plazma kijelzők maradnak, csak áraik csökkentek.
DVD felvevők

A jelenleg is kapható DVR-7000> mellé augusztustól két új modell csatlakozik, melyek a cég elkötelezettsége okán a DVD-R/DVD-RW lemezformátumokat alkalmazzák felvételkészítésre.

Az élénkülő piacion 170 000 Ft. körüli árával helytállni igyekvő DVR-3100-S tervezésekor a könnyű kezelhetőség, az attraktív kivitel és a kedvező ár koncepcióját tartották szem előtt. A készülék azoknak készül, akik rövidesen szeretnék videomagnójukat lecserélni, illetve akik megvásárolnának egy jobb DVD lejátszót, de ha annak áráért egyben DVD felvevőt is kapnának, nem haboznának megvenni azt. A könnyű kezelhetőséget szolgálják a lemeztörténet (Disc History) és a fejlett lemeznavigátor funkciók. A készülék 69 mm-es magasságával a jelenleg kapható „leglaposabb” darabnak ígérkezik. Lesz rajta digitális videó (DV) csatlakozó, képminőségtől függően 1 – 6 óra műsort rögzít (PAL vagy NTSC szabvány szerint) és mint lejátszó természetesen képes lesz a JPEG formátumú képek megjelenítésére, valamint az MP3 és WMA tömörített hangfájlok megszólaltatására is.

A DVR-5100H-S mindent tud, amit a kistestvér, de sokkal inkább a sok televíziós programot rögzítő és igényesebb szerkesztési lehetőségeket igénylő felhasználók készüléke. A beépített 80 Gigabájtos merevlemezes tároló (HDD) jelentős időmennyiségű műsor archiválását és tetszőleges editálását teszi lehetővé. Erre a lemezkapacitásra a négyféle képminőségű felvételi üzemmódban (FINE, SP, LP, EP) rendre 17, 34, 68 és 102 órányi felvétel rögzíthető (Nem semmi!). Ráadásul az új DVD-R/RW meghajtó technológia révén gyorsmásolat írható a HDD-ról az ezüstős korongokra, mégpedig négyszeres sebességgel DVD-R lemezre videó módban, illetve kétszeres sebességgel DVD-RW-re akár videó-, akár videó rekording módban. Ez azt jelenti, hogy a legjobb képminőséget biztosító FINE üzemmódnál hatszor jobban tömörített 1 órányi EP felvétel 60/4×6 azaz 2,5 perc, míg a FINE változat 15 perc alatt írható fel DVD-R lemezre.

A kép még nem a végleges állapotot mutatja.
A kép még nem a végleges állapotot mutatja.Folytatása következik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .