A Toshiba autósztereoszkóp TV-t mutat be a CES 2011-en

1. Oldal

A Toshiba várhatóan a CES 2011 kiállításon a korábbiaknál is nagyobb képméretű szemüveg nélküli 3D technológiájú TV-t mutat be, miközben Japánban már forgalmazza az ilyen Regza GL1 készülékeket.


Toshiba_szemuvegmentes_3D_200px.jpgA Toshiba az idei CEATEC kiállításon már bemutatta a 30 és 51 centis (12 és 20 inch) Regza GL1 szemüveg nélküli 3D technológiájú készülékeit, amelyek nagy feltűnést keltettek, és már kaphatóak is Japánban.

A cég azt reméli, hogy az érdeklődés hasonló lesz a jövő hónap elején megrendezésre kerülő CES 2011 kiállításon is, ahol szintén bemutatják az autósztereoszkóp TV-k új változatait.

A Toshiba digitális termékdivíziójának elnöke Masaaki Oosumi elmondta, hogy „három hónap mire bemutatjuk (a TV-t) jobb technológiával, és avval is tisztában vannak, hogy a Japánon kívüli piacon nagyobb képméretre van szükség, az USA piacán például 102 centiméternél (40 inch) körülire vagy még nagyobbra.

A vezető a kiállítással kapcsolatos további részletekről nem szólt, de megerősítette, hogy a cég 2011-ben nagyobb képernyők előállításán dolgozik. „A következő év a technológia továbbfejlesztésének és a képernyőméret növelésének kulcséve lesz”, mondtaOosumi.

Kapcsolódó linkek:

Apple: szemüveg nélkül látható 3D kép több néző számára
Szemüveg nélküli 3D TV-k a Toshibától a CEATEC 2010-en

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .