Android TV: itt a Shop fül filmkölcsönzésre vásárlásra

 A filmek kölcsönzésére és vásárlására szolgáló Google Play Movies applikáció helyébe lépve az Android TV kezdőképernyőn az új „Shop” fül jelenik meg.


A filmek kölcsönzésére és vásárlására szolgáló Google Play Movies & TV applikáció 2011-ben indult (Európa jelentősebb országaiban csak 2012 novemberében). Ahogy múlt az idő az alkalmazás még a nem Google platformos okos TV-kbe is eljutott, de 2020-ban a Google TV megjelenésével a cég elkezdte annak fokozatos kivezetését. Utolsó lépésként az Android TV-ken is lecserélik az applikációt.

Android TV Shop fül

Az Android TV támogatói oldalán megjelent bejelentés szerint: „Ma örömmel mutatjuk be az Android TV új Shop fülét. A Shop fül segítségével felfedezheti a megvásárolható vagy kölcsönözhető filmeket és közvetlenül az Android TV-n vásárolhat.”

A változás a régebbi Android TV készülékeket érinti, mint amilyen az NVIDIA SHIELD is, ahol mostantól a megvásárolt filmeket a kezdőképernyőn található új „Shop” fül alatt kell keresni, hasonlóan a Google TV kezelőfelületéhez.

A Google szerint amellett, hogy a Shop fülön keresztül érhető el a filmkölcsönzésre és vásárlásra szolgáló áruház, ugyanez teszi láthatóvá a megvásárolt filmek tárát is, köztük a YouTube-ról, más Android TV / Google TV eszközökről és a Google TV mobilalkalmazásból származó filmeket is.

A június 28-án kelt közlemény hozzáteszi: „A Shop fül a mai naptól kezdve az USA-ban és világszerte a következő hetekben kerül bevezetésre az Android TV készülékeken.”

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .