Az ASUS első asztali Blu-ray lejátszója az O!Play BDS-700

1. Oldal

A CeBIT 2011 kiállításon bemutatott ASUS O!Play BDS-700 a gyártó már eddig is sikeres hálózati médialejátszója és egy Blu-ray 3D lejátszó összeházasítása, ami ráadásul a legkülönbözőbb okos-telefonokkal is vezérelhető.
Az ASUS O!Play BDS-700 lejátszója a Blu-ray 3D formátumot is támogatja és az elismerten kiváló Marvell QDEO video-feldolgozás gondoskodik a zavartalan és élénk képről valamint a szabványfelbontású DVD-k képtartalmának felskálázásáról. A lejátszó az 1.4a verziójú HDMI 3D képkimenet mellett külön csak audiojelet szolgáltató HDMI kimenettel is rendelkezik, amelyen keresztül a nagyfelbontású Dolby TrueHD és DTS-HD surround hangformátumok visszaadására is képes (arról a sajtóanyag nem szól, hogy dekódoltan vagy csak bitfolyam formában).

Asus_O!Play BDS-700.jpg
A BDS-700 feltehetően az ASUS O!Play legújabb médialejátszójához hasonlóan számos videó, hang, kép és felirati formátumot támogatva a lehető legmagasabb fokú média kompatibilitást biztosítja majd. A tartalmak lejátszhatóak közvetlenül külső tárolóeszközökről USB porton keresztül, vagy az Ethernet csatlakozón, illetve a nagysebességű 802.11n Wi-Fi hálózati kapcsolaton át. Utóbbiak DLNA támogatással média bitfolyamok hálózaton keresztüli továbbítását teszik lehetővé, illetve felhő-alapú internetes tartalomszolgáltatók, mint a Netflix, YouTube, Pandora, Flickr, Picasa és internetes rádiók elérését biztosítják.

A BDS-700 támogatja, hogy távirányítóként okos-telefont használhassunk, megkönnyítve ezzel a tartalmakhoz való hozzáférést is. Az iPhone, Android, Windows Phone 7, Blackberry és Symbian eszközökkel való teljes kompatibilitás lehetővé teszi a felhasználók számára a lejátszási funkciók vezérlését és a képernyőn, billentyűzeten át történő szövegbevitelt is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az ASUS O! Play BDS-700 mikor és mennyiért kerül forgalomba.

Kapcsolódó link:

Jönnek az ASUS HD médialejátszói

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .