Az Epson új házi-mozi vetítője az EMP-TW20

1. Oldal

Az LCD technológiát alkalmazó projektorok gyártói már régóta nem hoztak nyilvánosságra hírt új házi-mozi vetítővel kapcsolatban, ezért ha a „csöndet megtörő” Epson EMP-TW20 nem is nagy durranás, mégiscsak újdonság.
Az új Epson EMP-TW20 LCD vetítő – mely az EMP-TW10H1410 utóda lehet – egyelőre Japánban lesz kapható. Felbontása a 845×480 pixel a HDTV-hez nem elegendő, de a kis 3,5 kg-os gép elhelyezését a vászonhoz képest a kézi képnagyítás (zoom) és fókusz mellet már vízszintes és függőleges lencsemozgatás (Lens Shift) segíti.

emp-tw20.jpg
A kontrasztarányt 1000:1-re tornázták fel és a fényerő maximuma a 135W-os UHE lámpával elérheti az 1200 Lument. A 28dB-nyi zajt termelő vetítőt a hat különböző „Color-Mode” segítségével valószínűleg sokféle alkalmazási helyzethez lehet megfelelően beállítani. A csatlakoztathatóság „spártai”, mert HDMI vagy DVI nincs, csak kompones, S-Video és kompozit videobemenetet és VGA aljzatot. Akad egy RS232 és egy sztereó audiobemenet isAz EMP-TW20 júniusban már elvileg kapható Japánban, de ára még nem ismert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .