Az InFocus új 3 DLP chipes csúcsvetítője, a Screenplay 777

1. Oldal

Az InFocus az USA-ban bemutatta új, házi-mozi vetítő csúcsmodelljét, a Screenplay 777-et.
A Screenplay 777 – a Barco CineVERSUM 110/120 és a SIM2 HT500 LINK mellett – az első három-chipes DLP projektorok közé tartozik, melyben a színek előállításához nem alkalmaznak forgó színtárcsát. A három Texas Instruments Mustang HD2+ DMD chip, 1280 x 720 pixel saját felbontása is megfelel a versenytársakban alkalmazott képmodulátor technológiával.

A Screenplay 777 házi-mozikban szokásosnál nagyobb, 2000 Lumen fényerejével igazán nagy felületű kép előállítására képes, melynek kontrasztaránya elérheti a 3000:1-hez értéket. Két YUV komponens, egy DVI (HDCP) kompatíbilis M1-DA, egy DP komponens (ez a Japán piacon elterjedt) csatlakozókon, SCART-RGB adapter-kábelen valamint két S-Video, kompozit és VGA bemeneteken keresztül adhatunk videó és PC monitor jeleket a vetítőnek.

Mint az Infocus összes házi-mozi projektorába, a csúcsmodellben is a Faroudja DCDi váltott-sorosból progresszív képfrissítésbe átalakító technológiáját építik. A készülék installációját segíti a hét választható lencse, a motoros képnagyítás (zoom) és fókusz, valamint az ugyancsak motorral segített függőleges és vízszintes lencsemozgatás (Lens Shift).

InFocus Screenplay 777
Nem mellékesen a projektor – legalábbis a képek alapján – szemet gyönyörködtető formájú.

Az InFocus Screenplay 777 az év második felében lesz kapható, nálunk hozzávetőleg 6 millió forint körüli áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .