Az „utolsó” CRT és új, fiatalos TV-k a LOEWE-től

LOEWE Mimo

A LOEWE bemutatta új, egyben utolsó katódsugárcsöves Nemos TV-it és a jövő fiatalos és újításokkal teli Mimo televízió családot.
A LOEWE új Mimo TV családja a stílusra kényes fiatalok számára készül. A család tagjai a 16:9-es képarányú, 100Hz-es sík képcsöves Mimo 32 (látható képátló: 76 cm) a Mimo 26 (66cm) és a 4:3-as formátumú Mimo 29 (68 cm) platinaszürke készülékházához jól illeszkedik a krém, platinaszürke és antracit színű előlap. A kisebb Mimo 15 (38 cm) és Mimo 20 (50 cm) 4:3-as LCD síkképernyők színválasztéka még ennél is szélesebb (krém, platinaszürke, antracit, paprikavörös és tengerkék).

LOEWE Mimo 32 és Tremo
A radikális formaterv mellett a legnagyobb Mimo 32 rendelkezik a LOEWE MediaPlus vázával, melybe modulárisan építhetőek be az igényeknek és a pénztárca vastagságának megfelelő funkciók és rendszerek. A készülék alapból képes a nagy osztott képernyőn TV-adás és Teletext képet valamint kép a képben funkciót megjeleníteni, virtuális Dolby Surround hangot előállítani. A család tagjai többek között bővíthetőek Dolby Digital dekódolással, digitális TV és a fizetős TV programok vételéhez szükséges interfésszel, az Internet hozzáférést biztosító OnlinePlus funkcióval, továbbá elektromos berendezések és a háztartási készülékek vezeték nélküli vezérlésével.

A készülékek mellett a Mimo Rack 1 bőséges helyet biztosít pl. a videomagnó vagy DVD lejátszó részére, míg a karcsú fémlábon álló Mimo Rack 2 szabad elhelyezési lehetőséget biztosít.

A Mimo TV család azonban – csakúgy mint a LOEWE sok más készüléke – nem csak egy egyszerű TV. A Mimo képéhez az új Tremo mélysugárzós szatellit hangsugárzó készlet adhat jól illeszkedő surround hangot. A mélysugárzó érdekessége a különleges anyagból – a Villeroy & Boch cég által kifejlesztett kerámiából – készült ház, mely szinte teljesen rezonanciamentes. A hangsugárzókhoz illeszkedik az Auro 8116 DT DVD vevőerősítő, mely DVD lejátszó, FM tuner és Surround dekódoló is egyben. Az egész rendszerhez csak egyetlen távvezérlőre van szükség, és a komponensei akár zárt helyen is elhelyezhetők.

LOEWE Auro 8116 DT DVD vevőerősítő
A Mimo 28, Mimo 29 és Mimo 32 már kapható, októberben érkezik a Mimo 15 és várhatóan 2004. márciusában a Mimo 20. A termékcsalád még ősszel kiegészül a Tremo mélysugárzós szatellit hangsugárzó készlettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .