Az „utolsó” CRT és új, fiatalos TV-k a LOEWE-től

LOEWE Nemos

A LOEWE bemutatta új, egyben utolsó katódsugárcsöves Nemos TV-it és a jövő fiatalos és újításokkal teli Mimo televízió családot.
A LOEWE új Nemos modellcsaládja a közepes árú készülékek választékát frissíti fel. A Nemos 32, a Nemos 29 és a Nemos 28 modellek közös jellemzője a vonzó megjelenés, a „jövőálló” technológia, az új rack-rendszerű kialakítás és a kiváló ár-minőség arány. A hagyományos 4:3-as és 16:9-es képarányú széles-képernyős formátumú LOEWE Nemos saját kategóriájában kimagasló minőséget képvisel, ami elsősorban az abszolút villogás- és torzításmentes képeket nyújtó 100 Hz-es technológiát alkalmazó Real Flat képernyőnek köszönhető.

A modellcsalád – ahogy az a gyártótól elvárható – a legfejlettebb technológiát kínálja. A leghasznosabb ezek közül a bővíthető váz, melybe a felhasználó egy sor gyárilag beépített vagy utólag telepíthető bővítő opciót kérhet: ilyen például a Dolby Digital surround hang, a vezeték-nélküli otthonautomatizálás, vagy az integrált internetes hozzáférés, melyek mindegyike megjelenhet a Nemos 32 (76cm-es látható képátlójú) modellben. A készülékek külső dekódoló hozzáadása nélkül alkalmassá tehetőek a – sajnos nálunk még nem élvezhető – földfelszíni digitális tévéadások (DVB-T) valamint a Premiere és a többi fizetős tévécsatornák elérésére ill. vételére.

LOEWE Nemos 32
A LOEWE Nemos modellek megjelenése túlzásoktól mentes, majdhogynem visszafogott összehasonlítva más modelljeik agresszívnak mondható külsejével. A készülékek Rack állványa +/- 45°-os szögben elforgatható és a TV-n kívül további három perifériának is helyet ad. Elegáns alternatíva a Rack M 13, amelynek kisebb ugyan a befogadóképessége, viszont a nyitott és könnyű konstrukció megkönnyíti az elhelyezést a szoba bármelyik részébe.

A készülékek saját hangját meghatározza a beépített Virtual Dolby Surround technológia, a Nemos 32 és a Nemos 29 (68cm-es látható képátló) modellekbe beépített mélysugárzó pedig még plasztikusabb hangképről gondoskodik. Akik valódi surround hangtérre vágynak, azoknak ajánlja a LOEWE az Auro DVD-s vevőerősítőt és az új Tremo mélynyomós szatellit hangsugárzó-készletet, mellyel igazi házi-mozi élmény érhető el.

A 16:9 képarányú modell, a Nemos 32 várhatóan 2003 végén érkezik meg hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .