BenQ: új 4K HDR okosvetítők Android TV platformmal

Az új BenQ W2700i, TK850i és TH685i okosvetítőkkel az Android TV révén streaming tartalmak és játékok érhetően el, de még az Airplay és a Chromecast is támogatott.


A BenQ három meglévő projektorát alakítja úgymond okosvetítővé, a Google Android TV platform beépítésével, amivel ezek az új modellek képesek lesznek a Google Play Store kínálatából alkalmazások valamint streaming sportközvetítések, tévéműsorok, filmek és játékok közvetlen elérésére is. Az Amazon Prime Video szolgáltatáshoz és annak 4K tartalmaihoz egygombos alkalmazáselérést kínálnak majd az új okosvetítők, de a Netflix szolgáltatás közvetlenül nem, csak külső eszköz (tipikusan PC vagy laptop) használatával lehetséges.

Az új BenQ W2700i, TK850i és TH685i modellek 2.000 és 3.500 luemn közötti maximális fényáramukkal és CinematicColorTM technológiájukkal még némi környezeti megvilágítás mellett is élvezhető képet ígérnek. A W2700 alapjaira épülő W2700i 4K UHD képet vetít 94% DCI-P3 színtér-reprodukcióval, HDR-PRO™ technológiával a nagy dinamikatartományú videók optimalizált megjelenítésével és gyárilag pontosan kalibrált színekkel. A TK850 okos verziója a TK850i a reprodukált színtér rovására megnövelt fényerejével és dedikált sport képmódjával a streaming sportműsorok 4K HDR képének vetítésére is kiváló. A TH685 új változata a TH685i is egy 1080p felbontású HDR kompatibilis vetítő ultra alacsony bemenetről mért késésű (input lag) külön Játék képmóddal és magas fényárammal.

Az új BenQ okosvetítőkön az exkluzív FamiLand applikáció kínál gyermekbarát YouTube tartalmakat. A szülői kontroll részeként meghatározható például a gyerekek által a képernyő előtt eltölthető idő, és létrehozható egy a gyermeke védelmét szolgáló lejátszási lista.

Az Airplay és a Chromecast protokollok támogatásával az új projektorok vezeték-nélkül képesek vetíteni iOS és Android okoseszközökről képeket, videókat, de akár arra is alkalmasak, hogy mobilkészüléken, laptopon futó alkalmazásokról filmeket, tévéműsorokat, sportközvetítéseket átvéve jelenítsenek meg. Mindezt tehát úgy, hogy külön streaming eszközt nem kell megvásárolni.

A BenQ W2700i, TK850i és TH685i hazai forgalmazásáról és árairól később számolunk be.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .