Cambridge Audio Azur 650BD: univerzális Blu-ray lejátszó

1. Oldal

A Cambridge Audio univerzális Blu-ray lejátszója, az Azur 650BD támogatja a HD hangformátumok dekódolását, hangminősége a legmagasabb szintet képviseli, és villámgyors lemezbetöltést ígér.
A CD, HDCD, DVD-Video, DVD-Audio, SACD és természetesen Blu-Ray Discs lemezformátumok lejátszásra alkalmas 650BD az írható CD, DVD és BD lemezeket is kezeli. A szabvány DVD-ket 1080p-re felskálázott, a Blu-ray lemezeket 24p videojel formátumban is képes kiadni az új lejátszó, de ez ma már minimális elvárás. A BD-Live funkcionalitású készülék két USB csatlakozóján át zenei (WMA, WMA Pro, MP3), kép és videó médiafájlok lejátszására is alkalmas a.

Cambridge_650BD.jpg
Az 650BD az audiojel minőségét tekintve is kiváló teljesítményt nyújt. A 24 bit/192kHz-es D/A konverterek és a nagy gondossággal tervezett audio áramkörök biztosítják, hogy a készülék a kívánt dinamikával reprodukálja filmek hangsávjait, miközben hitelesen képes visszaadni zenei megszólalást sztereo és a sokcsatornás lemezekről egyaránt.

A korszerű HD hangformátumok (Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio és DTS-HD High Resolution Audio) dekódolását egyaránt támogatja a lejátszó, amely 5.1 illetve 7.1 csatornás analóg kimeneteken is képes kiadni ezeket.

Az 650BD a jelenlegi Blu-ray lejátszók között kiemelkedő bekapcsolási és lemez betöltési sebességet ígér, és az 1.3c verziójú HDMI mellett minden elképzelhető digitális és analóg csatlakozóval rendelkezik.

Az 650BD-t az Azur termékcsalád többi tagjához hasonló formatervű házba építik, ami alacsony rezonanciájú és akusztikailag csillapított. A lejátszóhoz mellékelt Azur Navigator távirányítóval az illeszkedő 650R AV vevőerősítő is vezérelhető.

Az Cambridge Audio Azur 650BD Blu-ray lejátszót a hazai forgalmazó 165.000 Ft bruttó áron kínálja.

Kapcsolódó link:

Cambridge Audio: jön az új Azur 640R V2 vevőerősítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .