Cambridge Audio: jön az új Azur 640R V2 vevőerősítő

1. Oldal

Még a CES 2009-en mutatta be a Cambridge Audio az Azur 640R V2 vevőerősítő új verzióját, mely idén tavasszal talán már idehaza is kapható lesz.
A Cambridge Audio Azur 640R V2 vevőerősítőjének három 1.3b verziójú HDMI bemenetén keresztül már képes fogadni és dekódolni a Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, valamint a veszteségmentes Dolby True HD és DTS-HD Master Audio hangformátumokat. Erre a legújabb 32 bites Cirrus Logic/Crystal DSP chipkészlet teszi alkalmassá az AV vevőerősítőt.

A megújuló készülékbe már videojel átalakítót is építenek, mely az analóg videojeleket digitálissá konvertálja, s így már csak egy HDMI kábellel kell csatlakoztatni a vevőerősítőt a képmegjelenítőhöz.

Cambridge-Audio-Azur-640R-V2.jpg
Az Azur 640R V2-ben már működik a gyártó mikrofonos vezérlésű automatikus beállítása (CAMCAS), mely rendkívül gyors és egyszerű szobai beüzemelést ígér, és szájszinkron késleltetési beállítást is. A 7x100W (8 Ohm) teljesítményű teljesen diszkrét, szeparált végfokozatok az elődmodellből származnak, de már kettős erősítésre (bi-amp) is konfigurálhatóak.

Az erősítő két arra alkalmas kimenete csatlakoztatható a Cambridge Audio Incognito „Multi-room” rendszerének elemeihez (a kezelőtáblához és az aktív hangsugárzókhoz), és akár két szoba látható el teljesen függetlenül vezérelhető hanggal.

Kapcsolódó linkek:

Cambridge Audio: Azur 340R az új belépőszintű AV vevőerősítő
Cambridge Audio: DVD99 az új univerzális DVD lejátszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .