Cambridge Audio: DVD99 az új univerzális DVD lejátszó

1. Oldal

A kiváló minőségű, s mégis megfizethető Hifi és házi-mozi készülékeket gyártó Cambridge Audio új DVD-Audio és SACD lemezeket is megszólaltató lejátszója a DVD99 1080p felkonvertálásra is képes, és előlapi USB 2.0 csatlakozója is van.
A tradicionális brit mérnöki tudás és tapasztalat, valamint az ésszerű, de igényes konstrukció és építési minőség jellemzi a Cambridge Audio új univerzális lejátszóját, a DVD993746-t is. A készülék alkalmas lévén a nagyfelbontású DVD-Audio és SACD lemezformátumok lejátszására is, kiváló hangminőséget ígér CD és DVD lejátszáskor is. Ezeken kívül a lejátszó elboldogul az írható DVD +/-R/RW és CD-R/RW lemezekkel és rajtuk lévő MPEG4/DivX fájlokat is.

Cambridge Audio DVD99.jpg
A DVD993746 természetesen rendelkezik HDMI kimenettel, melyen váltott-soros és progresszív képfrissítésű, akár 720p, 1080i/p nagyfelbontásra felskálázott digitális videojel és természetesen többféle digitális audiojel is – köztük SACD DSD – kinyerhető. Ezen és más csatlakozók mellett, komponens progresszív képfrissítésű videojelet (YCbCr/YPbPr) kiadni képes kimenet, sőt a megfelelő hangsugárzó konfigurációhoz 7.1 csatornás analóg audiokimenet is van a hátlapon.

Az új DVD993746 DVD lejátszó már kapható, listaára 65.000 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .