Csillagok háborúja 3D csak egy film erejéig?

1. Oldal

Rick McCallum a Star Wars TV sorozat verziójának producere egy interjúban azt állította, ha az első 3D-re konvertált Csillagok háborúja film megbukik, akkor a többit nem alakítják át.
star_wars_3D.jpg
A CeskaPozice által közölt interjúban a Star Wars TV sorozat producere McCallum, arra enged következtetni, hogy George Lucas csapata óvatosan közelít a 3D kérdéshez.

Arra a kérdésre, hogy milyen időközökben követnék egymást a 3D filmek McCallum azt válaszolta: „Évente egy, ha működnek. Ha nem, akkor nem lesz csak egy (epizód alakítja 3D-re konvertálva).”

Természetesen nincs arra garancia, hogy az alapvetően 2D képvilággal megalkotott 3D-re konvertált Csillagok háborúja filmek nagy sikert aratnak majd, de minden bizonnyal több esélyük van rá, mint az újabb filmek többségének.

A döntést a Csillagok háborúja filmek 3D megjelenéséről az igazat megvallva nem minden rajongó fogadta lelkesen. Kérdés az is, hogy tényleg mind a hat részt szeretnék-e a nézők 3D-ben látni, és a kettős trilógiából melyik film a legmegfelelőbb a 3D-re, tényleg a Baljós árnyak a megfelelő választás?


Kapcsolódó link:

Hivatalos a Csillagok háborúja 2012-es 3D megjelenése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .