DTS Virtual:X az LG új Ultra HD TV-iben

Az LG Electronics (LG) Ultra HD TV-ibe is bekerül a virtuális magassági és körülölelő térhangzást keltő DTS Virtual:X technológia, először Koreában majd később világszerte.


A DTS Virtual:X audiotechnológia beépül az LG legújabb OLED és Super UHD TV-ibe. Így ezek a világ első TV-i, amelyek a DTS Virtual:X hangfeldolgozó megoldásával virtuális magassági és térhangzást biztosítanak további hangsugárzók nélkül a magával ragadó otthoni szórakoztatás élményéhez. A DTS Virtual:X technológiát kínáló legújabb LG Ultra HD TV-k felhasználói így körülölelő 3D hangzást élvezhetnek közvetlenül a TV sztereó hangszóróiból.

A DTS Virtual:X technológia a sztereótól a 7.1.4-es (11.1 csatornás) formátumig bármilyen bemeneti forrást támogat, hogy a prémium tartalmak is élvezhetőek legyenek. Felépítésének rugalmassága lehetővé teszi a licencfelhasználók számára, hogy a virtuális magassági hang, a virtuális térhang, a mélyhang-kiemelés és a többsávos határolás funkciók közül egyidejűleg egyet vagy többet használhassanak.

A DTS Virtual:X technológiával rendelkező LG Ultra HD TV-k már most kaphatóak Koreában, és később megjelennek majd a világ többi régióiban is.

A DTS Virtual:X technológia tehát már nemcsak hangprojektorokban, AV vevőerősítőkben épül be, de most már TV-kbe is.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .