Epson: díjnyertes az új 3LCD reflektív lézeres csúcsvetítő (Frissítve)

1. Oldal

Az Epson PowerLite Pro Cinema LS10000 (EH-LS10000) házi-mozi csúcsvetítő elnyerte a Consumer Electronics Association (CEA) TechHome tagozatának Mark of Excellence díjai közül az Év Video Display Terméke, illetve a TIPA Legjobb Fotó Projektor címeket.


Frissítés 2015. május 4.:

A fotózással és képalkotással foglalkozó magazinokat világszerte összefogó szervezet, a TIPA „Legjobb Fotó Projektor” (Best Photo Projector) címének idei díjazottja az Európában is bemutatott Epson EH-LS10000.

A TIPA az alábbiakkal indokolta döntését:

„Mivel szinte minden kamera Full HD videót biztosít, és most már sok 4K-t is, ezért az EH-LS10000 projektor olyan modell, ami a legigényesebb néző igényeit kielégíti. Ez a vetítő a jobb élességért 4K képjavítást, példátlan Absolute Black kontrasztarányt kínál, és 1.500 lumen színes és fehér fényáramot biztosít. Az EH-LS10000 projektor szélesebb színskálával büszkélkedhet, ami gazdagabb színeket és finomabb árnyalatokat állít elő. Az EH-LS10000 projektor az Epson korszerű 3LCD Reflective 3 chipes technológiáját kínálja, és függőleges valamint vízszintes motoros lencseeltolással érkezik a projektor elhelyezés könnyű konfigurálásához.”


2015. január 14.:

A 3LCD reflektív panelekkel, kettős lézer fényforrással és 4K Enhancement technológiával felvértezett Epson PowerLite Pro Cinema LS10000 vetítőt a múlt szeptemberi CEDIA kiállításon mutatták be. Az Észak-Amerikában már kapható projektor január 7-én a CES 2015 kiállítás alkalmával, jelentős elismerésként elnyerte az „Év Video Display Terméke” (Video Display Product of the Year) címet a CEA TechHome tagozatának „Mark of Excellence” díjainak egyikét, melyek a legjobb egyedi rendszerintegrációt és installált technológiát jutalmazzák. A független iparági szakértőkből és a kereskedelmi média képviselőiből álló testület az innováció, a design és a mérnöki munka eredményének elismeréseként adományozza oda a díjat. Ez a díj igazolja, hogy az Epson elkötelezetten igyekszik kielégíteni az igényes házi-mozi fogyasztók és rendszerintegrátorok nagy teljesítményű vetítők iránti igényét.

Kapcsolódó linkek:

Epson EH-LS10000: bemutatták a lézeres csúcsvetítőt Európában is
Epson Moverio BT-200: okosszemüveg a virtuális valósághoz
Epson: csökken az EH-TW6100 és EH-TW5200 vetítők ára
Epson: új 3LCD reflektív lézeres csúcsvetítők a CEDIA kiállításon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .