IFA 2011: YouTube 3D a megújuló Samsung Smart TV-n

1. Oldal

A Samsung az IFA kiállítás alkalmával jelentette be, hogy a már jelenleg is szépszámú tartalmat és alkalmazást kínáló Smart TV platformja milyen újdonságokat kínál a közeljövőben.

A Samsung év eleje óta TV készülékeken, Blu-ray lejátszókon és házi-mozi rendszereken elérhető Smart TV platformja már eddig is meggyőző tartalomkínálattal bírt.

Samsung_SmartTV_Apps.jpg
Immár 900 alkalmazás érhető el a Samsung App Store-ban. és mindössze egy hónap leforgása alatt 200 új alkalmazás bevezetésére kerül sor. Hamarosan már a CNBC, a Muzu.TV, a HealthClubTV és a BodyinBalance is elérhetőek lesznek, ugyanakkor jelenleg is számos hasznos magyar alkalmazás (pl. az [origo], Index.hu, Samsungsport.hu, Nők Lapja Café, Cafetv.hu, Technet.hu, Port.hu vagy az FN.hu) közül választhatnak a hazai felhasználók.

A Samsung által létrehozott Explore 3D! ingyenes 3D videotéka elindulása óta eltelt öt hónapban egyre népszerűbb – immáron 2 millió tartalmat tekintettek meg rajta világszerte, és a nézők hozzávetőleg fele Európából érkezett. Az elkövetkező hónapban további zenei videók, filmbemutatók és dokumentumfilmek lesznek elérhetőek az Explore 3D! szolgáltatáson.

A Samsung és a YouTube megállapodása értelmében a videomegosztó kizárólagos 3D tartalmakat kínál a Smart TV-k számára. Az új alkalmazás demó verziója a héten mutatkozik be. A több ezer 3D tartalommal kecsegtető szolgáltatás még ebben az évben elérhető lesz a Samsung minden idei Smart TV-jén és Blu-ray lejátszóján. A YouTube 3D alkalmazás kezelőfelülete nagyképernyős tévékre optimalizált, így a bejelentkezés és a keresés mellett a videók megtekintése és megjelölése is leegyszerűsödik.

A cég egyébként nagyon büszke TV piaci sikereire, így arra, hogy Európában minden negyedik, a 3D TV-ket tekintve pedig majd minden második eladott készülék Samsung márkájú.

Kapcsolódó linkek:

Samsung újdonságok okos TV-re, és az új Blu-ray lejátszók
Samsung D8000: az új csúcskategóriás 3D LED LCD TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .