InFocus: jönnek a gyártó első 1080p házi-mozi vetítői (Frissítés)

1. Oldal

Az InFocus Play Big házi-mozi vetítőcsaládja ez év szeptemberétől bővül a Play Big IN82-vel, mely teljes, 1080p HD felbontású modell, és 5.499 UDS (kb. 990.000 Ft) lesz az ára.
Friss: a Play Big IN81 az alkalmazott DarkChip2 DPL technológia révén natív 3.000:1, fényrekesz-szabályzással 10.000:1 kontrasztarány elérésére képes, egyebekben minden szempontból azonos a Play Big IN82-vel.

A Texas Instruments DarkChip3 DPL és BrilliantColor technológiáival felvértezett InFocus Play Big IN82 natív 4000:1 kontrasztaránya a fényrekesz-szabályzó írisz használatával maximum 12.000:1-re növelhető. A 7 szegmenses színkerék 4-szeres sebességgel forog. A 300W-al izzított lámpa videóra optimalizált 1.500 ANSI lumen maximális fényereje bőségesen elegendő a filmszabvány szerinti, D65K (6.500 Kelvin fokos fehérnek megfelelő) színpontosságú kép bármely házi-moziban szokásos méretű vászon megvetítéséhez, még némi környezeti fény mellett is.

Talán éppen ezért az InFocus „ISF” (Imaging Science Foundation) nappali és esti színtartomány-kalibrálási lehetőséget is épít a Play Big IN82-be, amit a vetítő kiképzett beüzemelője állíthat be az adott világítási körülményeknek és az alkalmazott vetítővászonnak megfelelően, a vásárló számára igen megkönnyítve a használatot.

A Pixelworks DNX 10-bites videoprocesszor technológiája a progresszív képfrissítésre alakítás és képskálázás mellett támogatja a 2,35:1 képarányú filmek anamorfikus lencsével történő, a képmodulátor teljes felbontását kihasználó szélesvásznú vetítését is.

A Play Big IN82 rendelkezik a nagyobb színfelbontású Deep Color jelátvitelt is támogató 1.3-as verziójú HDMI bemenettel, és természetesen csatlakoztatható szinte bármely szórakoztatóelektronikai műsorforráshoz és rendszerhez, mert az említett mellett a szokásos videojel, valamint DVI és PC bemenetek is megtalálhatóak rajta, valamint egy 12V-os indítójel kimenet, RS232 vezérlőport is.

InFocus-IN82_elol-hatul.JPG
A Play Big IN82 fényes fekete háza igazán esztétikus formájú, és a közel 10 kg-os készülék saját talpazata mennyezeti szerelvényként is szolgál.

Kapcsolódó linkek:

Infocus IN78: új PlayBig házi-mozi vetítő
Infocus: „PlayBig” házi-mozi vetítőújdonságok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .