InFocus: rövidesen kapható az új 1080p házi-mozi vetítő az IN83

1. Oldal

Az InFocus Corporation legújabb Play Big IN83 1080p teljes HD felbontású házi-mozi vetítője a Texas Instruments (TI) DarkChip4 DLP képmodulátorával és BrilliantColor technológiájával állítja elő a képet.
A Play Big IN83-ban alkalmazott legújabb DarkChip4 DLP technológiával az új vetítő 5.000:1 natív kontrasztarányt kínál (fényrekesz-szabályzó íriszzel 15.000:1 a maximális dinamikus kontraszt), mely valósághű színpontosságot biztosít. A videóra optimalizált maximálisan 1.600 ANSI lumen fényerővel elegendő ahhoz, hogy a vetítő a filmszabványnak megfelelő D65K színpontosságú élénk képet szolgáltasson még némi környezeti fény mellett is.

in83_600.jpg
Az IN83-ban megtalálható az InFocus „ISF” (Imaging Science Foundation) nappali és esti színtartomány-kalibrálási lehetősége, és a Pixelworks DNX™ 10-bites videoprocesszor technológiáját építik bele. A vetítő támogatja a 2,35:1 Cinemascope szélesvásznú filmek anamorfikus lencsével történő, a képmodulátor teljes felbontását kihasználó szélesvásznú vetítését is.

A vetítőnek a nagyobb színfelbontású Deep Color™ jelátvitelt is támogató 1.3-as verziójú HDMI bemenete van, és csatlakoztatható szinte bármely szórakoztatóelektronikai műsorforráshoz, mert e mellett szokásos videojel, valamint DVI és PC bemenetei is vannak.

A Play Big IN83-at az USA-ban már ebben a hónapban felszerelik a márkát képviselő kereskedők és installációs cégek 5.999 dollárért (kb. 999.000 Ft). Kár, hogy az InFocus nem rendelkezik jelenleg hazai hivatalos forgalmazóval, így nem tudni mikortól lehetne idehaza megvásárolni a vetítőt.

Kapcsolódó link:

InFocus: jönnek a gyártó első 1080p házi-mozi vetítői

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .