InFocus ScreenPlay 8602: újra igényes vetítő a neves márkától

1. Oldal

Az InFocus újjáéleszti a ScreenPlay márkanevet és mindjárt egy olyan 1080p felbontású házi-mozi vetítővel, ami korszerű DLP technológiáival, 30.000:1 kontrasztarányával és nagy tudású optikájával élénkszínű, mély és részletes képet ígér.
A korábbi sikereit igyekszik feléleszteni a házi-mozi vetítők terén az InFocus az új 1080p felbontású ScreenPlay 8602-vel. A vetítő a Texas Instruments DLP „DarkChip” technológiával és a gyártó „BrilliantColor” implementációjával 1300 lumen videóra optimalizált fényáramot képes előállítani, ami nagyméretű, akár 7,6 méter képátlójú vászon megvetítéséhez is elegendő lehet. Az ScreenPlay 8602-ben alkalmazott 260W-os lámpa fényerejét változtatni lehet az Osram „Unishape” technológiájával, ami fényesebb, nagyobb kontrasztú képet eredményez és a színmélységet is növeli.

ScreenPlay 8602.jpg
A ScreenPlay 8602 a „Dynamic Black” dinamikus fényszabályzó és a „DarkChip” technológiák révén maximum 30.000:1 (Full On/Off) kontrasztarányt képes elérni, ami mély feketéket, finom sötét árnyalati részleteket ugyanakkor fényes és élénk színeket ígér. A „BrilliantColor” technológia, a beépített digitális gammakorrekció, az 1,07 milliárd színen elvégezhető „Variable Color” színbeállítás és persze a 6 (RGBRGB) szegmenses színtárcsa életszerű színárnyalatok és textúra vetítését valószínűsíti.

Az új vetítőben Pixelworks DNX 10 bites videojel-feldolgozást alkalmaznak, ami a kiváló váltott-sorosból progresszív képfrissítésre alakítás és korszerű felskálázás révén a filmek és videós tartalmak egyenletes visszaadást valósítja meg. Ennek 120Hz-es képfrissítést is támogató mozgásfeldolgozó motorja a mozgókép képkockái közötti gyorsabb, simább átmenetet tesz lehetővé, a nagysebességű színfrissítés pedig nagyobb színstabilitást és jobb minőségű mozgásmegjelenítést garantál.

A ScreenPlay 8602 támogatja a 2,35:1 képarányú anamorfikus lencsével történő vetítést is mégpedig két skálázási móddal is. A vetítő használható konstans képmagasságot biztosító mozgatható és fix torzító előtétlencsével is. A vetítő elhelyezését segíti, hogy az 1,5-szeres nagyításátfogású lencse mozgatható (függőlegesen +5%/-30%-kal vízszintesen +/- 15%-kal). Praktikus megoldás, hogy a vetítő érzékeli, ha mennyezetre szerelik, és automatikusan megfordítja a képet.

A vetítőnek két 1.3-as verziójú HDMI, három komponens (YUV) és egy-egy S-Video illetve kompozit videobemenet van, továbbá PC VGA (RGBHV) bemenet, valamint 12V-os indítójel kimenet és RS-232C vezérlőport is található a hátlapon.

A ScreenPlay 8602 különböző a szobabelsőhöz illeszkedő külső felületekkel novembertől lesz kapható, idehaza 999.900 Ft-os bruttó listaáron.

Kapcsolódó linkek:

InFocus X9: belépőszintű 720p DLP házi-mozi vetítő
InFocus X10: 1080p DLP projektor nagyon kedvező áron

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .