InFocus X10: 1080p DLP projektor nagyon kedvező áron

1. Oldal

Az InFocus X10 a 1080p felbontású vetítők árversenyében igen erős pozícióban kezd, és minden bizonnyal hozza majd a DLP technológiai adottságaiból és gyártótól megszokott, elismert képminőséget.
Végre újra van hivatalos hazai képviselete az InFocus-nak, s így rövidesen újra megjelenhetnek a gyártó régóta elismert vizuális teljesítményt nyújtó vetítői. Egy hónapon belül az új X10 házi-mozi vetítő is kapható lesz a magyar piacon, méghozzá rendkívül kedvező, 390.000 Ft alatti fogyasztói áron.

InFocus-X10_elol-hatul.JPG
Az X10 a Texas Instruments 1080p DarkChip1 DMD képmodulátorára alapuló DLP chipkészletét, a vetített kép színeit, fényerejét meghatározó BrilliantColor technológiáját, valamint egy hétszegmenses színkereket alkalmazva igen pontos, teljes HD felbontású képmegjelenítést ígér.

A normál működési módban 2.000 üzemórás élettartamú, 300W-os UHP lámpából maximum 1.200 ANSI lumen videóra optimalizált fényerő előállító vetítővel 2.500:1 natív kontrasztarány érhető el, ami a beépített aktív fényszabályzó írisz bekapcsolásával 7.500:1-re javítható. A vetítő lencséjének nagyításátfogása 1,2-szeres, és normál üzemmódban 33dB zajt produkál.

Az X10 a 10 bites videojel feldolgozás mellett olyan funkciókat is kínál, mint az automatikus feketeszint kalibrálás, a digitális függőleges képeltolás, színtartomány beállítási segédlet, ISF esti és nappali beállítási képmódok (minősített ISF beállítást végző szakemberek számára).

A vetítő minden ismert SD, ED és HD felbontású videojel formátumot képes fogadni 1.3-as verziójú HDMI bemenetén keresztül, közte a Blu-ray lejátszók 1080/24p videojelét is. E mellett az X10-nek komponens (YPbPr/RGBHV), kompozit és S-Video bemenetei, valamint az InFocus vetítőknél megszokott több szabványnak megfelelő (HDMI, DVI, VGA vagy komponens) M1-DA bemeneti csatlakozója is van. Van 12V-os kapcsolójel kimenete, külső IR érzékelő bemenete, és RS232 vezérlő csatlakozója is.

A vetítőhöz a szokásos távirányító és hálózati tápkábel mellett egy 2m-es HDMI kábelt is csomagolnak, ami a kedvező árat tekintve igazán gáláns kiegészítő a gyártó részéről.

Kapcsolódó linkek:

Megéri teljes 1080p HD felbontású vetítőt venni
InFocus: rövidesen kapható az új 1080p házi-mozi vetítő az IN83
InFocus: jönnek a gyártó első 1080p házi-mozi vetítői

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .