LG: a 2013-as Blu-ray lejátszók

1. Oldal

Az LG hat új Blu-ray lejátszójából négy alkalmas 3D lejátszásra és egy kivételével mindegyiken működik a gyártó Smart TV platformjának valamilyen formában.
Az LG 2013-as Blu-ray lejátszói a belépőmodellt kivéve mind átveszik a gyártó Smart TV-iben alkalmazott okostévé platformot, a két drágább modellel közel téri kommunikáció (NFC) révén is meg lehet osztani tartalmakat kompatibilis mobilkészülékről, a csúcsmodellhez pedig a megújult Magic Remote mozgásérzékelős távirányítót mellékelik.

LG_BP730-2.jpg
A csúcsmodell BP370-ről már beszámoltunk. A „Metal Stílusú” formatervű készülékházba Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Intel WiDi (Miracast) és NFC támogatást, DLNA hálózati és USB tárolóról történő fájllejátszást, kétmagos rendszerprocesszoron futó, internetes böngészővel kiegészített Smart TV platformot, 3D lejátszást és 2D/3D konverziót, valamint 4K Ultra HD felskálázást építenek. Mindezt a Magic Remote távirányítóval lehet kezelni.

LG_BP630.jpg
A fényes fekete házú BP630 nem tud 2D/3D konverziót és 4K Ultra HD felskálázást, internetes böngészést és egyszerű távirányítót mellékelnek hozzá.

LG_BP430.jpg
A BP430-be nem építenek Wi-Fi modult, és más a vezeték-nélküli tartalommegosztást támogató technológiát, de természetesen Etherneten át csatlakozhat a helyi hálózathoz illetve az internethez.

LG_BP325.jpg
A BP325 kevésbé keskeny és elegáns, ráadásul nem támogatja a médiafájlok lejátszását hálózaton át. Ez a lejátszó már csak egy úgynevezett „Light” azaz egyszerűsített Smart TV verziót futtat.

LG_BP230.jpg
A BP230 már nem támogatja a Blu-ray 3D lemezek lejátszását, de a hálózati (DLNA) fájlelérést és médialejátszást igen.

LG_BP125.jpg
A belépő BP125 az egyetlen modell, amely nem kínál a hálózati hozzáférést és Smart TV platformot.

Az alábbi táblázat az LG 2013-as Blu-ray lejátszók fontosabb tulajdonságait foglalja össze.

LG_2013_Blu-ray_tabla.jpg
Az új modellek áráról egyelőre nincsenek információink.

Kapcsolódó linkek:

LG BP370: Blu-ray 3D lejátszó Smart TV és NFC funkciókkal
LG: 2013-as LED LCD és plazma Smart TV-k a CES-en
LG: megújult a Magic Remote mozgásérzékelős távirányító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .