LG Objet Collection Posé: már kapható a design OLED TV

Az LG Objet Collection Posé TV egyedi, dekoratív és elegáns megjelenésével bármely helységben bármilyen szögből esztétikus látványt nyújt, ugyanakkor praktikus megoldásokat is kínál.


A Milánói Design Hét alkalmával bemutatott LG OLED Objet Collection Posé (LX1) életstílus TV már idehaza is kapható.

LG Objet Collection Posé belső-1

Az LG Objet Collection Posé igazi design TV, aminek tervezésénél fontos szempont volt, hogy bármely helységben bármilyen szögből nézve esztétikus látványt nyújtson. A táblatartó lábakon álló készülék így akár a szoba közepén is elhelyezhető.

LG Objet Collection Posé design

A lekerekített élek és lágy vonalak visszafogott, természetességet kölcsönöznek TV-nek, ami a távirányító külsejében is visszaköszön. A készülék bézs kerete és puha külső szövetborítása nemcsak megnyugtató látványt nyújt, de tapintása is kellemes, és stílusos bájt kölcsönöz a helyiségnek harmonizálva annak berendezésével.

LG Objet Collection Posé hátlap

A TV visszahajló hátfalán képeket mögötte könyvet, magazint, hanglemezt vagy egyéb kisebb méretű személyes tárgyakat helyezhet annak tulajdonosa.  Az ívelt hátoldalhoz rögzíthető kelléktartó és kábelrendező segítségével pedig a vezetékek és egyéb tartozékok – például a modem, a médialejátszó vagy a távirányító – is könnyen elhelyezhetők anélkül, hogy rontanának a készülék megjelenésén. A két levehető kábeltartó segítségével elrejthetőek a kábelek, melyek a készülék lábaiban vezethetőek ki.

LG Objet Collection Posé kelléktartó és kábelelvezetés

A Posé TV Gallery üzemmódban képkeretté alakul át, amelyben animált digitális műalkotások vagy képek jeleníthetőek meg, így téve egyedivé a lakóteret.

LG Objet Collection Posé Gallery

Az LG többi prémium 2022-es OLED TV-jéhez hasonlóan a Posé TV-k OLED Evo képernyővel – a 139 centis (55”) modellben a „Brightness Booster” révén akár 20%-kal magasabb képfényességgel -, a márka csúcstechnológiájú képalkotó algoritmusaival és az α9 Gen5 AI processzorral állítják elő a képet.

Az LG Objet Collection Posé készülékeket 106, 122 és 139 centis (42, 48 és 55 hüvelykes) képmérettel kínálják, jelenleg az alábbi árakon.
42LX1Q3LA jelenleg nem elérhető
48LX1Q3LA 669.900 Ft
55LX1Q3LA 818.890 Ft

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .