LG OLED Objet Collection TV: új modellek a Milánói Design Héten

Az LG OLED Objet Collection Easel (65Art90) és Posé (LX1) életstílus TV-k különleges kivitelben kínálják a korszerű tévétechnológiát.


Az LG sajtóközleményben számol be a Milánói Design Héten bemutatásra kerülő LG OLED Objet Collection Easel (65Art90) és Posé (LX1) életstílus TV-kről, amelyek fogyasztói célcsoportját azok alkotják, akiknek a külső és a funkcionális design talán még fontosabb is, mint a belső, azaz a műszaki tartalom.

LG OLED Objet Collection Posé-LX1

A táblatartó lábakon álló „Posé” (a fenti képen) elnevezés a pózolásra, az elhelyezésre vagy akár a kiegyensúlyozottságra utalhat, a tavaly már bejelentett iF Gold Award díjas 65Art90 pedig az „Easel”, magyarul festőállvány fantázianevet kapta.

LG-OLED Objet Collection Easel-65Art90

Az Easels távirányítójával vezérelve fel-le mozgatható textilborítása teljesen eltakarhatja a képernyőt, vagy annak csak alsó részét, úgynevezett sornézetet (Line View) hozva létre. Ezen képfelületen megjeleníthető a dátum és egy óra vagy a zenelejátszás információi.

LG-OLED Objet Collection Easel

Az LG többi prémium 2022-es OLED TV-jéhez hasonlóan a készülék OLED Evo képernyővel, a márka csúcstechnológiájú képalkotó algoritmusaival és az α9 Gen5 AI processzorral állítja elő a képet. A hangzást a mozgatható Kvadrat szövetborítás alá épített 80 W-os, 4.2 csatornás hangrendszer biztosítja.

LG OLED Objet Collection Posé

A Posé finoman ívelt éleivel és nyugtató, tompa bézs színével leginkább bútorra vagy műtárgyra igyekszik hasonlítani. A hátulról is esztétikus látványt nyújtó készüléket a szoba közepén is el lehet helyezni, a látványt zavaró kábeleket az állványként szolgáló lábakban rejtve lehet elvezetni (lásd a fenti képen). A készülék OLED evo képernyőjén, ha éppen nem filmet vagy más műsort néznek rajta Galéria módban műalkotásokat vagy fényképeket jeleníthet meg.

Az LG OLED Objet Collection Easel csak 164 centis (65 hüvelykes) képernyővel kerül forgalomba, a Posé viszont 106, 122 és 139 centis (42, 48 és 55 hüvelykes) képmérettel is kapható lesz Európában az idei év harmadik negyedévétől, egyelőre nem ismert árakon.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .