Logitech: itt a Harmony Smart Keyboard távbillentyűzet

1. Oldal

A Logitech univerzális távirányító eszközeinek legújabb tagja a Harmony Smart Keyboard nemcsak a Smart TV-t, a médiavevőt, a játékkonzolt és még sok más készüléket vezérelhet, de – lévén billentyűzet – a szövegbevitelt is egyszerűsíti.
A Logitech Harmony Smart Keyboard egy univerzális távirányító billentyűzettel és egy méretes érintőpaddal kombinálva. A billentyűzet kivált akkor hasznos, amikor a Smart TV, médiavevő vagy játékkonzol tartalomszolgáltató alkalmazása kezelőfelületének, vagy esetleg internetes böngészőjének szöveget kell bevinni. Az érintőpad pedig a menüben való navigálást és a weben való szörfölést segíti.

Logitech_Harmony_Smart_Keyboard.jpg
A Harmony Smart Keyboard több mint 5.000 márka 225.000 készülékének távirányítását támogatja, köztük egy sor Smart TV-t, médiavevő dobozt (mint például az Apple TV), házi-mozi rendszert illetve erősítőt, játékkonzolt, Blu-ray lejátszót és még sok más készüléket. A készlet része egy Harmony Hub is, amivel az elzárt vagy másik helyiségben lévő készülékek infravörös, Bluetooth, Wi-Fi és USB interfészen át is vezérelhetőek. Ugyancsak kezelhető az akár nyolc készülékből álló teljes rendszer iOS vagy Android okostelefonon vagy táblagépen futó alkalmazással is.

A Harmony Smart Keyboard az érintőpad mellett több dedikált gombbal („Guide”, „Pause”, „Play”, csatorna fel/le, hangerő), valamint játékkonzol navigációs gombokkal is rendelkezik. Az említett akár nyolc készülék vezérlésére kreálhatóak makro parancsok is, amely például gombnyomására egyszerre bekapcsolja a készülékeket.

A Logitech Harmony Smart Keyboard már kapható 150 dollárért (kb. 34.000 Ft) Észak-Amerikában, és feltehetően rövidesen Európában is.

HTMLON
HTMLOFF
Kapcsolódó linkek:

Logitech: mégsem eladó a Harmony távirányító üzletág
Logitech: Harmony Ultimate és Smart Control távirányítók
Logitech Harmony Touch: új érintőképernyős távirányító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .