Logitech: Harmony Ultimate és Smart Control távirányítók

1. Oldal

A Logitech által bejelentett két új univerzális távirányító közül a Harmony Ultimate a márka eddigi legnagyobb tudású készüléke, a Harmony Smart Control pedig egy alkalmazást futtató okostelefont is bevon a vezérlésbe.


A Logitech feltehetően a Harmony távirányító divízió eladása előtti utolsó termékeiként jelentette be a Harmony Ultimate és a Harmony Smart Control univerzális távirányítókat.

Logitech_ultimate.jpg
A Logitech Harmony Touch érintőképernyős távirányító fejlettebb változatának mondott Logitec Harmony Ultimate a több mint 225.000 lehetséges házi-mozi készülék közül akár 15-öt is képes vezérelni néhány fizikai gombbal és 6,1 centis érintőképernyőjével, illetve a hozzá mellékelt Harmony Hub egységgel. Ez utóbbi a távkezelő rádiófrekvenciás jeleit vagy egy „Harmony App” távvezérlő alkalmazást futtató iOS vagy Android okostelefon Wi-Fi-n át fogadott utasításait átalakítja infravörös (IR) és Bluetooth parancsokká.

Logitech_smartcontrol.jpg
Az új Harmony Smart Control csomaghoz is adnak egy egyszerűbb nyomógombos fizikai távkezelőt, de az összes készülék teljes funkcionalitású távirányítása az említett alkalmazást futtató iOS vagy Android okostelefonról végezhető. Az alkalmazás lehetővé teszi a beállítások némelyikének testre szabását, a kedvenc TV csatornák ikonjait is tartalmazza, és a hangerő illetve csatorna elhúzásos gesztussal is megválasztható.

A Logitech új távirányítói már nemcsak a szórakoztatóelektronikai készülékek, azaz a TV, a Blu-ray lejátszó, a média vevőkészülék és a játékkonzolok vezérlésre alkalmasak, de lehetővé teszi az új Philips Hue izzók fényszabályzását is.

A két új távirányító áprilisban lesz kapható Európában, a Logitec Harmony Ultimate 80.000 Ft körüli, Harmony Smart Control 30.000 Ft körüli árakon.

HTMLON
HTMLOFF

Kapcsolódó linkek:

Logitech: eladó a Harmony távirányító divízió
Logitech Harmony Touch: új érintőképernyős távirányító
Logitech Harmony Link: okostelefonból univerzális távirányító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .