Marantz Hollywood TAKE házi-mozi rendszerek

1. Oldal

A Marantz STYLE termékcsalád házi-mozi rendszerei közül a Hollywood TAKE 1 már egy ideje bizonyítja, a rövidesen kapható TAKE 2 pedig megerősíti, hogy a márka ízléses külsővel és tartalmas műszakilag belsővel kínálja termékeit.
A Marantz Hollywood TAKE 12499 nálunk az SR2400 vevőerősítőből és a DV2400 DVD lejátszóból áll csupán, így mindenki kedvére választhat hozzá ízlésének megfelelő hangsugárzókat.

take-1.jpg
Hogy a Marantz készülékek stílusos, bár többnyire kissé konzervatív külseje a legkényesebb igényeket is kielégíti, azt ez a két gyönyörű felületekkel határolt darab is bizonyítja. A bennük rejlő audiovizuális technológia is korszerű, könnyen kezelhető és megfelelő teljesítményű.

DV_SR2400_csat.jpg
Az SR2400 vevőerősítő digitális jelfeldolgozója képes a Dolby Digital, a Dolby Pro-Logic II, és a DTS dekódolására. A DV2400 pedig kiváló minőségben játssza le a DVD-Video mellett a DVD-R, DVD-RW (Video módú) valamint SVCD, VCD , audió CD, lemezeket, és az utóbbira vagy CD-R/RW-re írt MP3, WMA, JPEG fájlokat is kezeli. Komponens videojel kimenetén PAL és NTSC progresszív képfrissítést is tud a SCART RGB mellett, és a hangminőségre a 24bit/192kHz-es audió D/A konverterek jelentenek garanciát.

A rövidesen nálunk is kapható, új Marantz Hollywood TAKE 2 vonalai letisztultak, külseje fényes, és amit tud az minden tekintetben méltó a márka nevéhez.

TAKE-2.jpg
A készülék tervezésekor – a gyártó állítása szerint – nemcsak a funkciók megvalósítására, de azok teljes kielégítésére fordították a figyelmet. Más szavakkal a rendszer legalább olyan jól nézz ki, mint ahogyan szól. Mind a DVD-s vevőerősítő, mind a hangszórókészlet önmagában művészi munka, és szinte minden környezetben tökéletesen harmonizál.

A műszaki tartalom is minden tekintetben kielégíti a jelenleg támasztható követelményeket. A legújabb generációs DSP elvégzi a Dolby Digital EX, DTS-ES és Dolby Pro Logic IIx dekódolást is, akár 6.1 csatornás lehallgatást is lehetővé téve fantom vagy valós center hátsó sugárzóval. A progresszív képfrissítés természetes, az 54MHz/10bit-es videó D/A konverter pedig magas képminőséget garantál. Az audió D/A átalakítás minden csatornán 24bit/192kHz-es. A lejátszási kompatibilitás közel teljes (DVD-Video, DVD-R/RW, SVCD, CD, MP3, WMA, JPEG). A csatornánkénti 80W kimenő teljesítmény egy kisebb szobát tökéletesen képes kitölteni zenei és mozi-hanggal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .