Még három Avatar film készül a tervek szerint

1. Oldal

A James Cameron azt tervezi, hogy nagysikerű és a 3D mozi megújításában jelentős szerepet játszott Avatar című mozijából még további három epizód készül, a következő 2016 decemberére.
A mozikban 2009-ben vetített Avatar nemcsak Golden Globe és Oscar díjakat nyert, de hatalmas kasszasiker is lett, és a DVD és Blu-ray lemezeladásban is rekordokat döntött. A film Blu-ray 3D változatát azonban sokáig csak a Panasonic termékek vásárlói kaphatták meg, és 2012 októberétől lett megvásárolható.

Avatar_Blu-ray_3d.jpg
A számítógépes grafikával előállított hihetetlen speciális effektusok mellett az Avatar nagyban hozzájárult a 3D mozi újjászületéséhez.

A 20th Century Fox és a film alkotója James Cameron legfrissebb bejelentése szerint három Avatar folytatás elkészítésébe vág bele. A munkában olyan neves forgatókönyvírók működnek közre, mint Rick Jaffa és Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás), Shane Salerno (Vadállatok, Salinger), valamint Josh Friedman (Világok Harca).

A három film forgatása egyidejűleg zajlik majd és a gyártás jövőre kezdődik. Az első folytatás 2016 decemberében, a második 2017 decemberében, a harmadik egy újabb évvel később kerül a mozikba.

Az új epizódok speciális effektjeit is Joe Letteri és csapata készíti a WETA Digital-nál.

Kapcsolódó linkek:

Októberben lesz megvásárolható az Avatar Blu-ray 3D
Az Avatar Blu-ray sikerének árnyoldalai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .