Októberben lesz megvásárolható az Avatar Blu-ray 3D

1. Oldal

Mindenidők legnagyobb kasszasikere és a legtöbbek által mozikban látott 3D film James Cameron: Avatar című alkotása október 15-étől már nemcsak valamely Panasonic 3D termék megvásárlásával válik elérhetővé Blu-ray 3D lemezen.

Az Avatar Blu-ray 3D lemezéhez sokáig legálisan csak a kizárólagos joggal rendelkező Panasonic valamely 3D termékéhez mellékelve lehetett hozzájutni. Ez a jogosultság 2012. februárjában lejárt, de még mindig csak a film 2D változata volt kapható Blu-ray lemezen a 3D nem, minden bizonnyal azért, mert két éve még nem voltak elég elterjedtek a 3D TV-k.

Avatar_Blu-ray_3d.jpg
Idén október 15-én azonban az Avatar rajongói végre kezükbe vehetik majd a Twentieth Century Fox Home Entertainment által megjelentetni tervezett Blu-ray 3D kétlemezes „gyűjtői kiadást”, ami a mozikban vetítettnek megfelelően vágott változatot tartalmazza.

Az Avatar Facebook rajongók 33 milliós tábora értesülhetett először az új lemez megjelenéséről, amellyel kapcsolatban James Cameron a film Oscar díjas rendezője a következőket nyilatkozta: „A 3D televízió az otthoni szórakoztatás jövője. Én nagy szószólója vagyok a technológiának, és nagyon örülök, hogy az Avatar szándékainknak megfelelően nézhető meg a nappaliban.”

Jon Landau a film Oscar díjas producere pedig a következőket közölte: „Mivel 3D televízióval rendelkező háztartások száma folyamatosan nő, úgy gondoltuk, fontos, hogy a valaha volt legnagyobb 3D filmet elvigyük az önök nappalijába. Ez az egyetlen módja, hogy a rajongók megtapasztalják Pandora világát, és ez a kiadás a lehető legkiválóbb képminőséget nyújtja.”

HTMLON
HTMLOFF

Kapcsolódó linkek:

Az Avatar Blu-ray 3D a Fox miatt nem kapható még egy évig
2012-ig a Panasonic az Avatar Blu-ray 3D jogtulajdonosa?
Panasonic: Avatar Blu-ray 3D lemez 3D termékekhez
Avatar Blu-ray 3D csak egy vagy két éven belül?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .