Netflix és YouTube a Tesla villanyautóiban

Elon Musk bejelentette, hogy hamarosan a Netflix és a YouTube streaming tartalmak és azok surround hangzása is élvezhető lesz a Tesla autókban, de egyelőre csak álló helyzetben.


Az újkori elektromos autózás úttörője, a Tesla arról is híres, hogy járművei állandó internetes kapcsolattal, egy nagy képernyővel és egy több hangszóróból álló térhangzást előállító hangrendszerrel rendelkeznek. A Tesla igyekszik megteremteni annak lehetőségét, hogy a kocsiban ülők ezeket minél teljesebben kihasználva videós tartalmakat is élvezhessenek.

A Tesla vezére Elon Musk a Twitteren jelentette be: „Teslája hamarosan képes lesz álló helyzetben a YouTube és Netflix streamingre! A kényelmes ülések és a térhangzású audió révén csodálatosan magával ragadó, mozis az érzés”.

A Tesla autók képernyőjén néhány videojáték már eddig is elérhető volt, de vezetés közben ezeket letiltja a jármű, és kezdetben a videostreaming szolgáltatásokkal is ez lesz a helyzet.

Elon Musk szerint: „Amint a teljes önvezetést a szabályzások jóváhagyják, lehetővé tesszük a videózást mozgás közben is.”

Streaming szolgáltatások – különösen a Netflix és a YouTube – okostelefonokon, táblagépeken, okostévéken és számos más lejátszó készüléken elérhetőek, és a jövőben valószínűleg az okos funkciókkal rendelkező járművek is ezek közé tartoznak majd.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .