Nyáron indul az Olcsó TV! műholdas szolgáltatás

1. Oldal

A HD Platform Kft. a Hello HD mellett júniustól elindítja az Olcsó TV! műholdas szolgáltatást, amelyhez csak a 14 csatorna – köztük 5 HD – vételéhez szükséges kódkártyát adják, és előre kell kifizetni a 12.000 Ft-os éves díjat.


Olcsó TV.jpgNagyjából egy éve működik már a Hello HD, az első hazánknak szánt műholdas HDTV szolgáltatás, és június elsejétől az üzemeltető HD Platform Kft. európai üzleti modellt követve elindítja Olcsó TV! csomagját, az első magyarországi műholdas „pre-paid”, azaz előre fizetett szolgáltatását.

A 14 csatornából álló csomagban öt olyan van, amely HD felbontású műsorokat is kínál, és megtalálhatóak benne a közszolgálati és kereskedelmi adók mellett az ismert hazai hírcsatornák, egy- egy zene-, sport- és gyermekcsatorna, valamint egy filmcsatorna és két tematikus program. Mindezért egy évre előre bruttó 12.000 Ft-ot kell kifizetni, valamint egy 3.000 Ft-os regisztrációs díjat. Ez a csatornakínálat a későbbiekben kiegészíthető a Hello HD más csomagjaival.

A fenti összegért a szolgáltatás előfizetője azonban csak egy a vételhez szükséges kódkártyát kap, az ezt fogadni képes megfelelő (MPG4, DVB-S2 Conax) vevőegységről, vagy alkalmas tunerrel rendelkező tévékészülékről valamint parabolaantennáról, DiSec műholdvevő fejről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Az utóbbiakat egyébként a vételhez az Eutelsat Eurobird 9A és az Eutelsat Hotbird 6, 8 és 9 műholdakra kell irányítani.

Az Olcsó TV! elindítása mellett a Hello HD prémiumszolgáltatás programválasztéka is megújul. Az üzemeltető célja mindezzel az, hogy szélesebb fogyasztói kör számára tegyék népszerűvé és vonzóvá a műholdas HD televíziózást.

Kapcsolódó link:

Indul a Hello HD az első idehaza mindenhol fogható HDTV műsorszolgáltatás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .