Onkyo HT-S7805: Dolby Atmos és DTS:X hangrendszer

1. Oldal

Az Onkyo számos új a Dolby Atmos és DTS:X hangot támogató AV vevőerősítőt kínál, az új HT-S7805 pedig egy teljes hangrendszer, ami egy ilyen vevőerősítőből és egy 5.1.2 csatornás hangsugárzó készletből áll.


A nyáron piacra kerülő Onkyo HT-S7805 teljes hangrendszer egy HT-R695 típusjelzésű 7.2 csatornás, 160 W-os csatornánkénti teljesítményű AV vevőerősítőre épül, ami szinte azonos az új középkategóriás hálózati TX-NR656-al. A mellékelt 5.1.2 csatornás hangsugárzó készlettel felállítható egy az objektumalapú Dolby Atmos és DTS:X fej feletti hangjait is megszólaltató hangrendszer. Az „AccuEQ” szobaakusztikai kalibráció részét képező „AccuReflex” technológia a mennyezetre irányuló és onnan visszaverődő „magassági” hangnyalábok fázisát illeszti a többi hangsugárzóból megszólaló hanghoz a hallgatási pozícióban.

Onkyo HT-S7805.jpg
A rendszer vevőerősítője nagyáramú végfokokat, 384 kHz/32 bites D/A konvertereket kínál, és lehetővé teszi a zenekedvelők számára a vezeték-nélküli Google Cast, AirPlay, Wi-Fi és Bluetooth audió bitfolyamok megszólaltatását mobilkészülékekről, PC-ről. A készülék támogatja a Spotify és a TIDAL online zeneszolgáltatásokat, és le tudja játszani a nagyfelbontású Hi-Res Audio fájlokat is egy médiaszerverről, akár az „Onkyo Remote App” alkalmazással vezérelve.

Bármely hangforrás vagy audió bitfolyam vezeték-nélküli tükrözése lehetséges kompatibilis hangszórókon a többi helyiségben a „FireConnect” technológiával. Egy külön erősített 2. zóna hangszóró kimenete is használható egy másik helyiség hangosítására.

A vevőerősítő HDCP 2.2 kompatibilis HDMI 2.0a csatlakozói továbbítják az 4K/60 Hz-es videót nagy dinamikatartománnyal (HDR) és 4:4:4 színkódolással.

A Dolby Atmos hangrendszerhez illeszkedő két-utas center és front hangsugárzók egy pár OMF (Onkyo Micro Fiber) aramid-laminált mélyhangszórót tartalmaznak. Az aktív 80 W-os mélynyomó egy 20 centis membránú hangszóróval állítja elő a basszusokat.

Az Onkyo HT-S7805 augusztustól kapható 1.200 € (kb. 380.000 Ft) a kiskereskedelmi áron.

Kapcsolódó linkek:

Onkyo TX-RZ710/TX-RZ810: az új felsőkategóriás AV vevőerősítők
Onkyo TX-NR555/TX-NR656: az új középkategóriás AV vevőerősítők
Onkyo BD-SP353: új belépő Blu-ray lejátszó
Onkyo TX-SR252: a sallangmentes 5.1-es AV vevőerősítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .