Samsung UBD-K8500: idehaza is kapható az UHD Blu-ray lejátszó

1. Oldal

Az UHD Alliance (UHDA) által nemrég a Blu-ray lejátszókra is kiterjesztett ULTRA HD PREMIUM minősített Samsung UBD-K8500 már idehaza is megvásárolható 129.990 Ft-ért.
Az Ultra HD Blu-Ray szabványnak megfelelő lejátszók nyilvánvalóan teljesítik az ULTRA HD PREMIUM minősítés 4K felbontásra, nagy dinamikatartományra (HDR) és széles színskálára (Rec.2020) vonatkozó követelményeit. Nem meglepő tehát, hogy van már ULTRA HD PREMIUM minősítés Ultra HD Blu-ray lejátszókra is. Ezt immár az első Samsung Ultra HD Blu-ray lejátszója, az UBD-K8500 is megkapta, és a gyártó azt mondja, hogy a továbbiakban „viselni is fogja az UHDA tanúsító logóját biztosítva a fogyasztók számára, hogy azt vezető termékként azonosíthassák.”

Samsung UBD-K8500.jpg
„Örömünkre szolgál, hogy az UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray lejátszónk prémium minősítést kapott az UHDA-tól, de még ennél is örvendetesebb, hogy Ultra HD Blu-ray lejátszónkkal és a 2016-os SUHD TV-szériánkkal ezentúl teljeskörű, prémium UHD otthoni szórakozási élményt tudunk nyújtani felhasználóinknak” – nyilatkozta John JY KIM, a Samsung audiovizuális termékek marketingért alelnöke. „Az iparág folyamatosan nagy hangsúlyt fektet az UHD-kínálat lehető legteljesebbé tételére, ennek köszönhetően a fogyasztók már otthonuk kényelméből is hozzáférhetnek az elérhető legjobb képminőségű, prémium lehetőségekhez.”

Az ULTRA HD PREMIUM megjelölést viselő TV-k között ott vannak a Samsung 2016-os SUHD TV-k, a Panasonic DX900 csúcskészülékei és az LG 2016-os 4K OLED TV-i. Számos Ultra HD Blu-ray film borítóján is ott van már a logó.

A Samsung UBD-K8500 már idehaza is megvásárolható 129.990 Ft-ért, de a februári sajtóbejelentésben ígértekkel szemben nem adják hozzá a Mentőexpedíció (The Martian) című film Ultra HD Blu-ray lemezét.

Kapcsolódó linkek:

ULTRA HD PREMIUM minősítés Ultra HD Blu-ray lejátszókra is
Közzétették az ULTRA HD PREMIUM specifikációt és logót
Samsung UBD-K8500: az első Ultra HD Blu-ray lejátszó (Frissítve)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .