Onkyo: Spotify Connect frissítés és új távvezérlő alkalmazás

1. Oldal

Az ingyen letölthető új rendszerszoftver frissítéssel az Onkyo 2014-es hálózati AV vevőerősítői, kontrollere és házi-mozi készletei számára lehetővé válik a Spotify Connect funkció, és kész az új továbbfejlesztett iOS 8 kompatibilis Remote App 3 is.
Az új firmware frissítés lehetővé teszi a Spotify Premium előfizetők számára, hogy okostelefonos és táblagépes Spotify alkalmazásukból hozzáférhessenek több mint 20 millió zeneszám adatfolyamához AV komponensükre. A szolgáltatás kiegészíti a meglévő adatelérési lehetőségeket, amihez Wi-Fi csatlakozás is társul. A Spotify Connect azt is megengedi a felhasználóknak, hogy a zenelejátszás megszakítása nélkül más alkalmazásokat hívjanak be vagy használjanak, mivel a technológia a vevőerősítőkbe van beépítve.

Onkyo_TX-NR3030.jpg
Az új rendszerszoftver frissítés az alábbi 2014-es hálózati AV vevőerősítőkkel illetve kontrollerrel kompatibilis:
TX-NR535, TX-NR636,
TX-NR737, TX-NR838,
TX-NR1030, TX-NR3030 és PR-SC5530,
– valamint érinti a HT-S5700, HT-S7700/7705 és a HT-S9700THX házi-mozi csomagokat is.

Az Onkyo egy új és továbbfejlesztett iOS 8 kompatibilis „Remote App 3” elnevezésű alkalmazást is elérhetővé tesz az iPod touch/iPhone készülékekhez, ami szintén november 4. óta ingyenesen letölthető az App Store-ból. Az alkalmazás tökéletesen ötvözi a vezérlési és streaming funkciókat egy könnyen navigálható felhasználói kezelőfelületen egy friss, új „flat” design képernyővel, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy feltárják Onkyo készülékük teljes potenciálját.

A Remote 3 App kompatibilis az összes 2011 után gyártott Onkyo hálózati AV vevőerősítővel és kontrollerrel, valamint olyan hálózati készülékekkel, mint a TX-8050 Sztereo vevő, a C-N7050 CD lejátszó, a T-4070 Tuner, a CR-N765 CD vevő és a CS-N755 Mini Hi-Fi rendszer.

A lejátszás és a rendszerparaméterek beállításának vezérlésére szolgáló egyszerű grafikus interfész mellett a Remote 3 alkalmazás:
• az iPod touch/iPhone készüléken tárolt zenét átküldi a vevőerősítőbe, mégpedig az ismert formában (album, előadó, lejátszási lista és műfaj), lemezborítóval és tartalominformációval
• lehetővé teszi az online streaming szolgáltatásokon a dal, album, lejátszási lista és rádió csatorna kiválasztását
• a Home Media funkció segítségével megkeresi és átküldi a kompatibilis hálózatra csatlakoztatott eszközökön tárolt nagyfelbontású PCM, 2,8 MHz DSD (2013-ban vagy előtte gyártott modelleket), és 5,6 MHz DSD (csak 2014-es modellek) zenei adatfolyamokat
• megkeresi és átküldi a veszteségmentes és tömörített audió adatfolyamokat DLNA kompatibilis média szerverekről és PC-kről
• integrálja kompatibilitást a Spotify Connect szolgáltatással (csak a 2014-es vevőerősítő modell)
• az otthoni hálózat hatósugarán belül kezeli a lejátszás akár három zónában
• gyors és hatékony bemeneti forráskapcsolást kínál
• korlátozottan lehetővé teszi más a vevőerősítőhöz csatlakozó AV és Hi-Fi komponensek vezérlését az Onkyo RI (Remote Interactive) terminálokon keresztül, valamint a lejátszás vezérlését kompatibilis Blu-ray Disc lejátszók esetén HDMI CEC révén
• hozzáférést biztosít a legfontosabb beállítási menühöz a kompatibilis Onkyo AV vevőerősítőkön, lehetővé téve a felhasználók számára a részletes beállítást a csatlakoztatott kijelzőt használva.

Kapcsolódó linkek:

A Pioneer és az Onkyo összeköti házi AV üzleti tevékenységét
Onkyo TX-NR333: a megújult belépő AV vevőerősítő
Onkyo: 2014-es csúcskategóriás AV komponensek Dolby Atmos-szal
Onkyo: a 2014-es középkategóriás hálózati AV vevőerősítők
Onkyo: 2014-es AV vevőerősítők 4K/60Hz videó támogatással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .