Optoma: már kapható a ThemeScene HD72i vetítő

1. Oldal

Az Optoma a 720p felbontású 3LCD-s házi-mozi vetítők ellen a ThemeScene HD72i2858-t veti be. E mellett egy új belépő modell és egy DVD lejátszóval, hangsugárzókkal kombinált lejátszó is kapható már.
Az Optoma ThemeScene HD72i2858 műszaki alapjait a legújabb Texas Instruments .65WXGA DarkChip2 DMD képmodulátor és BrilliantColor technológia adja, melyet a gyártó az Image AI képdinamikát növelő fényintenzitás-szabályzással és a TrueVivid színvisszaadással egészít ki.

HD72i_elol_hatul.jpg
A ThemeScene HD72i2858 vetítőben Faroudja DCDi videoprocesszor végzi a progresszív képfrissítésre alakítást és képskálázást mozgás-adaptív zajcsökkentéssel és TrueLife képrészlet javítással. A HD-ready vetítő mindezt valamivel több mint félmillió forintért kínálja, ami valóban versenyképesnek tűnik.

H27.jpgIdehaza ugyancsak újdonságnak számít az Optoma belépőmodellje a H272859 is, melynek 300.000 Ft alatti ára átlagosnak mondható.


DV10.jpgAz Optoma VD102860 viszont 324.000 Ft-ért egy egész kis komplett házi-mozi. Nem kell más hozzá, mint egy szép sima fehér megvetíthető felület (nem javasoljuk, de ha nincs más, lehet egy festett fal is), egy alacsony kis asztal, ahová magunk elé letehetjük ezt a kis szerkezetet, hogy onnan felvetíthesse a képet és megszólaltathassa a sztereó hangot, s persze egy DVD amit beletéve lejátszhatunk. Ha az kell, akkor külső jelforrásokból is képes audio- és videojelet fogadni (akár SCART RGB-t is), de ha igazi surround hangra vágyunk, akkor a benne lejátszott lemez digitális audiojelét is kinyerhetjük belőle.

Kapcsolódó link:

Optoma: új házi-mozi vetítők, köztük egy 1080p felbontású is
DLP újdonságok az InfoComm 2005 kapcsán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .